+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Relatiebeheerder specialistententeam administratie in Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Moore DRV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Moore DRV in Rotterdam zoeken we een relatiebeheerder voor ons specialistenteam administratie. In deze rol stroomlijn je administratieve processen en coach je een team om topkwaliteit te leveren. Je werkt in een gezellig team dat belang hecht aan een goede werk-prive balans. Bij ons krijg je de kans om jezelf te blijven ontwikkelen, met ondersteuning zoals extra vakantiedagen, een ESG verlofdag, een leasefietsregeling, en mogelijkheden voor training en doorgroei. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij goed in het stroomlijnen en verbeteren van administratieve processen? Heb jij ervaring met aansturen, plannen en hou jij het overzicht? En weet jij als enthousiaste coach het beste uit jouw team en de beschikbare automatisering te halen? Dan ben jij de persoon die wij bij Moore DRV in Rotterdam zoeken als relatiebeheerder van het specialistenteam administratie! Onze klanten rekenen op ons, kunnen wij op je rekenen?

Jouw functie als relatiebeheerder specialistenteam administratie

Binnen onze samenstelpraktijk werkt het specialistenteam administratie als één team intensief over 14 verschillende vestigingen heen. Door uniform te werken worden administraties efficiënter ingeboekt en de kwaliteit van aangiften beter. Hierdoor hebben klanten toegang tot actuelere data en kunnen onze collega’s hen nog beter adviseren. Als relatiebeheerder van het specialistenteam administratie in Rotterdam vind je het een uitdaging om elke dag weer topkwaliteit te leveren en processen te monitoren en te optimaliseren. Jouw verantwoordelijkheid is het plannen van werkzaamheden en het bewaken van de kwaliteit van de administraties.

Daarnaast ben jij in jouw functie verantwoordelijk voor het aansturen van de collega’s van het specialistenteam administratie. Dit compacte en gezellige team van vier collega’s verwerkt digitaal en efficiënt de administraties van diverse uiteenlopende klanten. Jij zorgt ervoor dat (nieuwe) collega’s binnen het team opgeleid, begeleid en gecoacht worden. We voeren binnen het specialistenteam administratie Rotterdam ruim 400 administraties voor klanten. Als ervaren kracht binnen dit vakgebied bouw je met een verfrissende blik natuurlijk mee aan de verdere ontwikkeling van dit team.

Wat zoeken wij in een relatiebeheerder specialistenteam administratie

Als relatiebeheerder specialistenteam administratie kun je goed en helder communiceren, durf je een kritische noot te uiten en zorg je met jouw enthousiasme voor een optimale dienstverlening van onze klanten. Daarnaast ben je:

  • In het bezit van een afgeronde mbo of hbo opleiding in financiële of economische richting.
  • Aantoonbaar geïnteresseerd in het voeren van administraties van verschillende klanten.
  • Minimaal 6 jaar werkzaam binnen dit werkgebied.
  • Analytisch ingesteld en ben je sterk in het (digitaal) optimaliseren van processen.
  • Op de hoogte van de ontwikkelingen in het vak.
  • Geïnteresseerd om jezelf te blijven ontwikkelen in een omgeving die steeds verder digitaliseert en automatiseert.
  • Een inspirerende coach voor jouw team op zakelijk én persoonlijk vlak.
  • Ook maar een mens en dat is ook precies waarom wij veel waarde hechten aan een goede werk-privé balans.
Werken bij de mkb accountancy & adviespraktijk in Rotterdam

Moore DRV heeft verschillende vestigingen in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Als onze nieuwe collega in Rotterdam werk je samen met ruim 80 andere collega’s verspreid over de fiscale praktijk, accountancy & adviespraktijk, auditpraktijk en enkele gespecialiseerde adviesdiensten. Samenwerken met verschillende disciplines betekent dat we snel kunnen schakelen en nóg meer kunnen betekenen voor onze klanten. Samen met ongeveer 30 collega’s uit de accountancy & adviespraktijk werk je dagelijks samen voor verschillende ondernemers in de echte economie. Er wordt hard gewerkt in ons mooie nieuwe pand dichtbij de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast wordt er ook regelmatig een borrel gedronken op ons mooie dakterras. Ook gaan de collega’s regelmatig samen lunchen of iets drinken in het centrum van de stad. Plezier van de werknemers staat bij Moore DRV voorop. Daar proberen we ook in het werk zelf voor te zorgen door continu nieuwe uitdagingen te bieden. Wil je verder doorgroeien, meer verantwoordelijkheid of een ander type klanten? Dat is bij ons geen probleem.

Wat wij jou bieden als relatiebeheerder specialistenteam administratie
  • Een goed salaris.
  • 28 vakantiedagen.
  • Mogelijkheid om 10 extra vakantiedagen per jaar bij te kopen voor als je er een keer goed tussenuit wilt!
  • 3 flexibele (feest)dagen in het kader van diversiteit.
  • Één ESG verlofdag per kalenderjaar, zodat jij een ESG activiteit met jouw team kan gaan doen.
  • Je kunt gebruik maken van de leasefietsregeling.
  • Laptop en mobiele telefoon.
  • Pensioenregeling en bedrijfsfitnessregeling of een bijdrage aan je sportcontributie.
  • Onbeperkt aantal trainingen via de DRV Academie en deelname aan externe congressen.
  • Goede werk-privébalans.
  • Leuke uitjes met de personeelsvereniging.

Bij Moore DRV krijg je alle ruimte en ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen. Wil je bijvoorbeeld je AA-titel halen? Dan leveren we een bijdrage aan de studiekosten. Wil je je vakinhoudelijk verder verdiepen? Dan regelen we de juiste training voor je. Of zou je graag doorgroeien naar een hogere functie? Samen stippelen we een route uit voor je verdere ontwikkeling.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in