+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Bijbaan: Junior Consultant Duurzaamheid (Rotterdam) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Brandstof

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 12 - € 13,50 p/m

Vacatureomschrijving

Junior Consultant Duurzaamheid
Ben jij op zoek naar een bijbaan waarbij je niet alleen je portemonnee aanvult, maar ook een positieve impact hebt op de maatschappij? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Junior Consultants Duurzaamheid om het team te versterken!

Deze opdrachtgever zet zich in voor verduurzaming van woningen in samenwerking met verschillende gemeentes. Zij hebben één doel; inwoners en in de gemeente helpen met het besparen van energie.

Als Junior Consultant Duurzaamheid krijg je de kans om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het verduurzamen van huishoudens binnen verschillende gemeentes. Samen met jouw collega's ga je actief langs bij geselecteerde huishoudens om advies te geven over energiebesparing en duurzame oplossingen of benader je klanten telefonisch vanuit het kantoor. Jouw expertise en overtuigingskracht zullen het verschil maken bij het stimuleren van bewuste keuzes op het gebied van energiegebruik.

Hoe zie jouw dag eruit?
Om half 9 verzamel je samen met jouw team voor de dag op kantoor. Nadat je een praatje hebt gemaakt bij het koffie apparaat, ga je vervolgens naar de briefing. Je ontvangt alle benodigde informatie over de gemaakte afspraken, naar welke wijk je vandaag op pad gaat en met welke collega's je dit gaat doen. Bijna al je collega's zijn tussen de 20 en 25 jaar oud, waardoor je al snel raakvlakken hebt en makkelijk connect met bekende en onbekende collega's.

Vervolgens stappen jullie met het team in de bus en worden jullie naar de locatie van vandaag gebracht. Zodra jullie aankomen op locatie is het tijd om aan de slag te gaan!

Je belt aan bij het eerste huis; helaas niemand thuis. Bij het volgende huis wordt er wel open gedaan. Vol enthousiasme vertel je aan de bewoner dat je hem graag kosteloos wilt helpen met het verduurzamen van zijn huis. Het lukt je om de bewoner mee te krijgen in jouw enthousiasme, waardoor je een energiescan in zijn huis uit mag voeren. Samen met de bewoner bekijk je de woning en zie je al snel mogelijkheden om te verduurzamen. Je gaat snel naar de bus en haalt een tochtstrip en wat aluminium voor achter de verwarming. Wanneer je de tips en attributen meegeeft aan de bewoner zie je een lach op zijn gezicht verschijnen, dat is toch waar je het voor doet. Hij bedankt je voor je tijd en tips, tijd om naar de volgende woning te gaan!

's Middags lunchen jullie gezellig met z'n allen en worden de ervaringen van de ochtend gedeeld. Waarna je weer terug de wijk in keert. Het lukt je om meerdere energiescans uit te voeren, waardoor je jouw target van de dag hebt behaald en je dus ook nog een leuke bonus ontvangt.

Aan het einde van de dag rij je weer met je collega's terug naar kantoor, hier aangekomen staat de vrijdag middag borrel klaar en klets je nog lekker wat na met je collega's.

Gevraagd

  • Je bent communicatief sterk en hebt een positieve instelling
  • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en wilt anderen inspireren om bewuste keuzes te maken
  • Sociale vaardigheden zijn jouw troef; je kunt goed luisteren, adviseren en overtuigen
  • Je bent minimaal 2 dagen beschikbaar om te werken van maandag tot en met zaterdag


Salaris

€ 12 - € 13,50 p/m
Een interessante bonusstructuur tot wel 40 euro(!) per dag
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in