+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Duurzaamheidscoördinator Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Je hebt een passie voor toekomstbestendige techniek en een passie voor duurzaamheid in de infra. Je denkt mee over beleidsvorming en de uitrol van kennis op het gebied van duurzaamheid. Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied en kan jouw kennis hiervan toepassen in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Je fungeert als aanspreekpunt zowel intern als extern binnen jouw expertise, je bent de bewaker voor de juiste toepassingen en geeft binnen projecten inhoudelijk advies. Je bent een motivator om anderen te inspireren tot en bewustwording te creëren over het onderwerp Duurzaamheid binnen de infrastructuur.


Functie eisen

- een afgeronde relevante hbo –of wo-opleiding, gericht op duurzaamheid en/of civiele techniek.

- een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in infrastructurele projecten.

- een grote intrinsieke motivatie om bij te dragen aan duurzaamheidsthema's (energie en emissies, circulariteit, biodiversiteit en leefbaarheid).

-  goede communicatieve vaardigheden, waardoor je enthousiasmerend overkomt richting een opdrachtgever alsmede richting jouw collega's



Bedrijfsomschrijving

Ben jij onze adviseur op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en klimaat? Wil jij een grote rol spelen in het realiseren van een duurzame, klimaat neutrale en circulaire infrastructuur, waar ook de thema’s biodiversiteit en klimaatadaptatie onderdeel van zijn? Dan is dit jouw functie!Heb jij ervaring binnen de Infra en pas jij deze thema's met succes toe in onze projecten? Dan is dit jouw functie!Als duurzaamheidcoördinator neem jij het voortouw in rijke variatie aan tenders en projecten. Samen met projectteams werk je iedere dag aan unieke uitdagingen waarin duurzame oplossingen centraal staan. Dit kan zijn het berekenen van de stikstof, het breed ontwerpen en uitrekenen van duurzaamheidsmaatregelen en het effect hiervan. Ben je al enthousiast over deze functie en wil je meer weten, neem contact op met Michel Dirks. Je bereikt hem telefonisch op 06 - 30035990 of stuur hem een mail met je interesse naar [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in