+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Uitvoerder bouw service- en renovatieprojecten Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Projecten in de regio Rotterdam Leiden en Den Haag vragen om zorgvuldige uitvoering op hoog niveau. Als uitvoerder bouw zorg jij dat onze projecten letterlijk vlekkeloos verlopen. Dankzij jouw sturing op planning en oog voor kwaliteit blijven de projecten áltijd draaien.

Maak het mee

Jij bent hét aanspreekpunt en de verantwoordelijke op de bouwplaats. Hier leid jij alle werkzaamheden in goede banen en zorg je dat de uitvoering binnen budget blijft. Je werkt aan de mooiste integrale utilitaire projecten met een maximale omvang tot 10 miljoen euro. Deze uitdagende projecten zijn bestaande omgevingen die gemodificeerd worden. De projecten kennen een grote mate van diversiteit. Zo ben je bezig met het verbeteren van de brandveiligheid en zo is een project het opnieuw aanbrengen van constructies.
Dit doe je als bouwkundige samen met elektrotechnische- en werktuigbouwkundige collega’s.

Door de variëteit in specialismen en de onvoorziene verrassingen in renovatie projecten is geen dag voor jou hetzelfde. Regelmatig deel je je opgedane kennis ook met je collega-uitvoerders van andere projecten. Dit doe je tijdens een maandelijks overleg. Zo helpen jullie elkaar verder en zorgen we er samen voor dat onze projectteams altijd kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van ons bouwkundig team.

Samen zijn we één

Je gaat aan de slag voor de afdeling Projecten van Heijmans services utiliteit in Rotterdam. Hier werk je nauw samen met collega’s uit andere vakdisciplines elektrotechniek en werktuigbouw.   De samenstelling van je team kan per project wisselen, omdat we altijd de juiste mensen op de juiste plek willen inzetten. Zo leer je al snel verschillende collega’s kennen. De onderlinge sfeer is aangenaam en professioneel. We hebben veel contact en zijn gedreven in ons werk. En hoewel we onderdeel zijn van een groot bedrijf, herken je op de werkvloer de oorsprong van een familiebedrijf.

Werken bij Heijmans

Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op. Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden. De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Dit bieden wij jou
  • Vast contract;
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
  • Elektrische leaseauto;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao bouw en infra.
Dit ben jij

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorgt dat we de deadline van een project hoe dan ook halen. In ieder probleem zie jij een oplossing. Je schakelt snel en laat je niet uit het veld slaan. Die rust weet je over te brengen op je team: samen zetten jullie de schouders eronder. Verder heb je:

  • Een hbo-diploma op het gebied van bouwkunde;
  • Minimaal tien jaar ervaring als uitvoerder of in een vergelijkbare functie;
  • Een rijbewijs B;
  • Communicatief sterk;
  • Besluitvaardig.
Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?

Solliciteer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in