+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Accountmanager/Recruiter Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wij zijn RED Recruitment. Een no-nonsens recruitmentbureau gespecialiseerd in het vinden van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Elke dag zetten wij ons keihard in om de ambities van onze kandidaten en opdrachtgevers waar te maken. Ons team is klein in omvang, maar enorm qua slagkracht. We zijn ondernemend, creatief en schakelen snel. Alles om onze opdrachtgevers te ontzorgen. De lijnen zijn kort, onze communicatie transparant. En het allerbelangrijkst: we nemen de tijd om al onze kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk te leren kennen. Onmisbaar om tot het perfecte resultaat te komen. Ter uitbreiding zijn we per 1 september 2021 op zoek naar een Accountmanager/Recruiter. Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
In deze functie heb je dagelijks contact met kandidaten en opdrachtgevers, met als uiteindelijke doel een plaatsing te realiseren. Hier haal je voldoening uit en geeft je nog meer motivatie om verder te gaan. Uiteraard komt er veel meer bij kijken dan dat. Zo ben je verantwoordelijk voor het schrijven en publiceren van vacatures, het verwerken van persoonsgegevens in ons recruitmentsysteem, het voeren van intakegesprekken, voorstellen schrijven, onderhandelen met betrekking tot de tarieven, administratieve handelingen en ga zo maar door. Kortom, het is een super dynamische functie en het klinkt cliché maar het is echt zo: geen dag is hetzelfde.

Gevraagd

We kunnen niet alleen met jou lachen, maar ook om jou lachen. Naast hard werken vinden wij plezier met elkaar net zo belangrijk, zo niet belangrijker, en jij denkt er precies hetzelfde over. Hier moet je tegen een grapje kunnen en je bent niet op je mond gevallen. Iets met een Rotterdamse cultuur! Je houdt van snel schakelen en bent een echte netwerker. Met jouw commerciële en communicatieve skills ga je recht op je doel af en je bent bereid net dat stapje extra te zetten voor de opdrachtgevers en kandidaten. Naast een flinke dosis humor beschik je over:
  • Een afgeronde hbo-opleiding;
  • 0 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie


Aanbod

Je komt te werken in een klein, informeel en vooral leuk team, op een toffe locatie: De Van Nelle Fabriek. Wij geloven erin dat we als team verantwoordelijk zijn voor het resultaat en dit vieren wij graag met elkaar (en met een wijntje of een biertje). Je broodtrommel kun je thuislaten, want elke dag krijg je een verzorgde lunch. Naast lekker eten en drinken vinden wij het leuk om te sporten en een sportabonnement is onderdeel van je arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en/of cursussen. Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris tussen €2.500 en €3.000 bruto;
  • 25 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een tijdelijk contract met kans op een vast dienstverband.
Interesse?
Kom jij ons team versterken als Accountmanager/Recruiter? We maken graag kennis met je. Heb je eerst nog vragen? Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Neem gerust een kijkje op onze website om meer over RED Recruitment te weten te komen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in