+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Inside Sales medewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

De Sales afdeling bestaat in totaal uit 8 medewerkers. De afdeling werkt nauw samen met de afdeling Customer Service en Development.

Omschrijving
  • Onderhouden van relaties: Verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met zowel binnenlandse als buitenlandse klanten. Dit omvat het regelmatig communiceren met bestaande klanten om hun behoeften te begrijpen en relaties te versterken.
  • Nieuwe klantenwerving: Actief benaderen van potentiële nieuwe klanten, zowel nationaal als internationaal, om de klantenkring uit te breiden. Dit kan onder meer het identificeren van potentiële leads, het maken van afspraken en het presenteren van de producten/diensten om nieuwe zakelijke relaties te creëren.
  • Samenwerking met interne afdelingen: Werken in nauwe samenwerking met de afdelingen Customer Service en Development om klantbehoeften te begrijpen, problemen op te lossen en kansen voor groei te identificeren. Dit omvat het delen van relevante informatie en feedback om de algehele klanttevredenheid te waarborgen.
  • Rapportage en analyse: Het bijhouden van nauwkeurige gegevens met betrekking tot klantinteracties, leads, en verkoopactiviteiten. Het analyseren van verkoopresultaten en het identificeren van trends en kansen voor verbetering.
  • Bijdrage aan teamdoelen: Actief bijdragen aan de overkoepelende doelstellingen van de Sales afdeling en het bedrijf als geheel. Dit omvat het deelnemen aan teamvergaderingen, het delen van best practices en het bijdragen aan de ontwikkeling van strategieën voor groei en succes.
  • Professionele ontwikkeling: Voortdurend werken aan het verbeteren van persoonlijke vaardigheden en kennis op het gebied van sales en klantrelaties. Dit kan onder meer het bijwonen van trainingen, workshops en het actief zoeken naar mogelijkheden voor professionele groei binnen het bedrijf.
Aanbod

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te ontplooien in een levendige en internationale setting, waar geen dag hetzelfde is. Waarbij de medewerker op één staat om voortdurend te groeien en de expertise van de medewerker te vergroten.Deze fulltime functie biedt ook de kans om als mentor te fungeren voor een leerling medewerker, waarbij je jouw ervaring en enthousiasme voor het werk kunt delen.

Gevraagd

Deze positie vereist een sterk commercieel gerichte mindset. Je hebt een voltooide opleiding in logistiek en/of commercieel management. Gezien de internationale interacties, bezit je over uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van het Duits is een pluspunt. Ervaring in de branche is vereist.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever begon als een klein expeditiebedrijf, en is vandaag de een van de grotere logistieke spelers in Nederland. Onze opdrachtgever staat bekend om de containergroupagediensten op te zetten. De kracht van de organisatie is dat het nog steeds een familiebedrijf is, waar maandelijkse honderden groupagediensten worden onderhouden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in