+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

(ervaren) Kostenadviseur (Vaste baan) – Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Stop met zoeken en solliciteer direct! Wil jij zowel zelfstandig als ter ondersteuning van de directie (advies)opdrachten coördineren en uitwerken? 


Je gaat je bezighouden met het coördineren en het uitwerken van advies opdrachten, zowel ter ondersteuning van de directie als zelfstandig. Daarnaast ben je ook de ondersteuning bij commerciële trajecten, daarbij kan je denken aan gesprekken en offertes, zodat er nieuwe opdrachten verworven kunnen worden. De functie kent eigenlijk een 6-tal belangrijke aspecten en dit zijn een stukje advisering: het analyseren van de klantvraag, het inventariseren en uitwerken van opdrachten. Het coördineren van opdrachten een stukje acquisitie waarbij je klantcontact opbouwt en onderhoud. Het delen van kennis en ervaring met collega’s is ook heel belangrijk. En als laatste het ondersteunen van de overige werkzaamheden en het MT/Directie.



Gevraagd

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma met voorkeur op het gebied van bouwkunde met HBO/WO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je 5-10 jaar relevante werkervaring in het uitvoeren van projecten in het vakgebied. Je hebt ook leidinggevende ervaring binnen de uitvoering van de projecten.



Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis en ervaring en worden nader bepaald.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een onafhankelijk en breed georiënteerd advies bureau dat zich richt op de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van bedrijfshuisvesting en vastgoed. Het is een dynamische, jonge onderneming met ruime ervaring in integrale dienstverlening tijdens onderzoeks-, plan-, ontwerp-, realisatie-, beheer- en exploitatiefase. Advisering is volgens de organisatie een integraal product. Binnen dat integrale product acteren de vakgebieden Energie & Duurzaamheid, Installatietechniek, Bouwkostenmanagement, Brandveiligheid, Bouwfysica & Akoestiek en Subsidieadvies. De opdrachtgever neemt het voortouw op het gebied van duurzaamheid. De benadering die ze hanteren rust op het managen van drie aandachtsgebieden: Energie, Economie en Ecologie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in