+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Leerkracht bewegingsonderwijs Rotterdam e.o Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wil je kinderen helpen actiever te worden en hou je van lesgeven? Als gymleraar voor groep 1 tot 8 maak jij elke gymles een feest. Je leert kinderen de vreugde van beweging en helpt ze hun grenzen te verleggen. Jouw werk is flexibel en je kunt rekenen op een goed salaris, reiskostenvergoeding, en extra geld in december en mei. Ook bouw je pensioen op en word je in vakanties doorbetaald. Als je iemand anders aanbrengt bij het werk, krijg je een beloning. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Het activeren van kinderen, dat is jouw doel! Ben jij een bevlogen, bevoegde gymleraar (of sta je op het punt je ALO-opleiding af te ronden), die weet hoe je de leerlingen van groep 1 tot en met 8 in beweging kunt brengen? We horen graag van je!


Vakleerkracht lichamelijke opvoeding

Jij bent verantwoordelijk voor de meest boeiende les van de week. Op maandag kijken de leerlingen van elke klas reikhalzend uit naar jouw gymlessen. In de gymzaal transformeer je elke les tot een waar feest van fysieke activiteit en plezier. Van jonge ontdekkers in groep 1 tot doelgerichte avonturiers in groep 8, je weet als geen ander hoe je de passie voor beweging kan overbrengen op elke leerling. Je moedigt de leerlingen aan om hun eigen fysieke grenzen te verkennen en te verleggen. Met een mix van humor, toewijding en innovatieve lesmethoden creëer je een omgeving waarin elk kind zich gestimuleerd voelt om de vreugde van beweging te omarmen.

De werkdagen zijn flexibel en kunnen in overleg worden vastgesteld. Als je geïnteresseerd bent en al (bijna) in het bezit bent van je ALO-diploma, informeren we je graag uitgebreider over de mogelijkheden bij Excellentflex.


Dit hebben we jou te bieden!
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
Solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je nog vragen? Neem voor meer info contact op met Miranda via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.  of solliciteer direct via de website. We zien je sollicitatie reactie graag tegemoet!   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in