+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Psycholoog Arbeid en Gezondheid Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Het bedrijf zoekt een psycholoog die samenwerkt met een bedrijfsarts om clienten met psychische klachten te helpen die zijn uitgevallen. Je gaat advies geven over hoe ze weer kunnen werken en helpt om psychisch verzuim te voorkomen. Dit is een kans om bij te dragen aan het welzijn van werknemers en bedrijven te helpen. Lees verder om meer te ontdekken over deze belangrijke rol.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een psycholoog die onder taakdelegatie van een bedrijfsarts spreekuren houdt met cliënten die zijn uitgevallen met psychische klachten.

Ziekteverzuim kent veel verschillende oorzaken, zowel psychisch als lichamelijk. De arbodienst waar je voor gaat werken wil graag meer aandacht besteden aan het psychische aspect van verzuim. De organisatie wil daarom cliënten die met psychische klachten zijn uitgevallen laten begeleiden door een psycholoog, onder taakdelegatie van een bedrijfsarts.

Als psycholoog spreek je mensen die zich ziek gemeld hebben met psychische klachten en geef je adviezen over hoe te re-integreren en stuur je aan op de juiste interventies. Daarnaast geef je ook adviezen over preventie en het voorkomen van psychisch verzuim.



Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een afgestudeerde psycholoog (WO), bij voorkeur NIP geregistreerd. Daarnaast beschik je ook over de volgende kwaliteiten: 

  • Gevoel voor een zakelijke setting (werkgever-werknemer); 
  • Communicatief vaardig;
  • Liefst ervaring met SOLK, misschien zelfs een paramedische opleiding naast master psychologie.


Aanbod

Je kunt rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden. Met een uitstekend salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring. 25 vakantiedagen en ruimte doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken voor een frisse, gecertificeerde arbodienst met landelijk ongeveer 100 werknemers. Binnen de organisatie is veel vrijheid om je eigen werk in te richten. Het gaat om een opgewekt bedrijf waar enthousiaste mensen werken met de focus op een pragmatische aanpak, met oog voor resultaat en kwaliteit. Er heerst een informele sfeer onderling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in