+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Junior Software Developer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.750 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ervaar jij ook de frustratie van een vicieuze cirkel: geen ervaring, geen baan en vice versa? Wij bieden de oplossing! In een jaar tijd word je opgeleid tot Software Engineer, met praktijkervaring in alle aspecten van development. We overbruggen de kloof tussen onderwijs en bedrijfsleven door je te koppelen aan een project dat bij je past. Geniet van een rijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een aantrekkelijk salaris, premievrij pensioen, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, en leuke bedrijfsuitjes. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Don’t speak any Dutch? We hate to break it to you, but they’re only open to Dutch-speaking talents for this job. Check out our vacancies written in English, we’d love to help you!

Overal waar je solliciteert word je afgewezen omdat je nog niet voldoende ervaring hebt en je kunt geen ervaring opdoen omdat je overal afgewezen wordt. Bekend verhaal? Hier is de oplossing!

Vertel verder...

Er is een kloof tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. De theorie sluit niet meer aan op de praktijk. Gelukkig helpt dit bedrijf jou die kloof te overbruggen.

In één jaar word jij begeleid tot een volwaardige Software Engineer en doe je hands-on ervaring op met ieder onderdeel van het development proces. Van micro-services tot containerization en cloud architectuur. Iedere vrijdag is er weer een nieuwe masterclass over de echte wereld van software engineering. Door daarnaast direct aan de slag te gaan met een interessant project voor een bedrijf dat bij jou past, kun je jouw opgedane kennis meteen in de praktijk brengen.

Klinkt gaaf, wat moet ik meenemen?

Passie… Jouw passie voor software development in combinatie met de absolute wil om te slagen en jezelf te ontwikkelen tot een Software specialist. De basis in een van de volgende programeertalen; Java, .NET, C, C++, Python of JavaScript, de rest leren wij je. Daarnaast ben je in het bezit van minimaal een afgeronde Master in de richting van Computer Science of Informatica of een vergelijkbare opleiding. Je wil de allerbeste worden en staat hierdoor open om jezelf te blijven ontwikkelen en te blijven leren. Sociale skills moeten ook niet vergeten worden, je gaat namelijk aan de slag met hoogstaande bedrijven en een vlotte babbel bij de koffiemachine is altijd mooi meegenomen. En goed om te weten, voor deze job dien je vloeiend Nederlands te spreken en schrijven.

Dat wil ik!

Wie wil dat nou niet? Direct aan de slag met een gaaf project terwijl je alle ins-en-outs van het vak leert en daar ook nog een voor betaald krijgen. Niet te zuinig ook. Je begint namelijk met een maandsalaris tot €3.500 bruto per maand en daarnaast wordt er minstens evenveel aan opleidingen aangeboden. Bovendien geniet je daarnaast alle luxe van een groot bedrijf: premievrijpensioen, 25 vakantiedagen, laptop, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een hele hoop leuke uitjes. Dus waar wacht je op? Druk op Apply en ga aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in