+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Coördinator Verkoop Binnendienst Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 4.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van praten over auto-onderdelen en help je graag anderen met hun vragen hierover? Dan hebben we een leuke baan voor je in Breda! Als Coordinator Verkoop Binnendienst ga je aan de slag in een team dat samenwerkt om klanten blij te maken. Je leidt het team, helpt ze groeien en zorgt dat iedereen goed samenwerkt. Je bedenkt ook nieuwe manieren om te werken en helpt klanten als er problemen zijn. Het team is gezellig en staat altijd voor elkaar klaar. Plus, er is ruimte voor een grapje tussendoor! Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Op feestjes kan jij alles vertellen over auto-onderdelen en iedereen kan bij jou terecht met vragen. Ben je op zoek naar een leidinggevende functie die dit combineert? Wij hebben het hier voor je klaarliggen in Breda! Ontdek het in deze vacature.

In de rol van Coördinator Verkoop Binnendienst wacht er een dynamische en boeiende functie op jou! Hier krijg je de kans om jouw grote interesse voor de automotive over te brengen op de klanten. Als de Manager Verkoop Binnendienst afwezig is, dan neem je zijn taken waar. Is hij wel aanwezig? Dan werk je samen aan zaken zoals acties, marges en targets. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het team, je coacht en begeleidt hen zodat hun commerciële vaardigheden volledig tot hun recht komen en ze persoonlijke groei kunnen ervaren. Ook stimuleer je je team om proactief klanten te benaderen door middel van marketingacties. In jouw nieuwe functie kun je ook het volgende verwachten:
  • Je initieert en implementeert nieuwe werkwijzen, nieuwe processen en verbeteringen;
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant voor het oplossen van problemen;
  • Je maakt de personeelsplanning;
  • Je hebt een leidinggevende functie maar bent in bepaalde situaties ook een Meewerkend Voorman.
Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever opereert vanuit 82 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk en levert zo’n 250.000 verschillende auto-onderdelen aan hun eigen opdrachtgevers. Samen met de klant weten ze wat er leeft op het gebied van automaterialen, ook als het gaat om accessoires, equipment, gereedschap, banden en vloeistoffen.
Je wordt onderdeel van het commerciële team, dat verdeeld is over locaties in Uden en Breda. De Verkoop Binnendienst bestaat uit 16 gewaardeerde collega's en een stagiair. Wat betreft jouw mede-teamleden: zij zijn altijd bereid om te helpen. Heb je een vraag? Er is altijd iemand beschikbaar om je verder te begeleiden. In essentie, kun je geruststellen dat je deel uitmaakt van een nauw verbonden en collegiaal team (en uiteraard is er ook ruimte voor praatjes en grappen, want dat hoort er natuurlijk bij op de werkvloer!).

Gevraagd

In jouw nieuwe functie als Coördinator Verkoop Binnendienst in Breda, ben jij de go-to persoon als het gaat om automaterialen. Voor jou is geen uitleg nodig over termen zoals bougie of turbo! Jij hebt de kennis en expertise om klanten uitstekend te adviseren over welke onderdelen ze nodig hebben, bijvoorbeeld bij het vervangen van een distributieriem. Naast je natuurlijke klantgerichtheid en proactieve instelling, heb je ook duidelijke ambities op het gebied van leidinggeven. Hierbij neem je het volgende mee:
  • Je beschikt over minimaal een afgeronde mbo-opleiding;
  • Je hebt ervaring in een leidinggevende rol;
  • Ruime werkervaring in een vergelijkbare functie met klantcontact binnen een commerciële setting;
  • Je bezit auto-technische kennis, verkregen door opleiding en/of praktijkervaring;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Aanbod

Je bent leidinggevende, maar waar nodig draai je ook mee met de dagelijkse taken van de verkoop binnendienst! Jij kiest daarom voor een afwisselende baan, waarbij je aan de start van de dag nog niet kan voorspellen wat er gedurende de dag gaat gebeuren. En juist dat maakt jouw baan zo tof!
Jouw inzet wordt zeer gewaardeerd, en je verdient dan ook een passende beloning. Daarom bieden wij je een contract aan van 12 maanden met het vooruitzicht op een vaste aanstelling. We hechten er veel waarde aan om jouw groei te stimuleren, en daarom krijg je de gelegenheid om diverse opleidingen en trainingen te volgen. Daarnaast kun je dit ook aan je lijstje toevoegen:
  • Een salaris tussen €2.600,- en €4.900,- bruto per maand, op basis van leeftijd en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekende pensioenregeling, korting op diverse verzekeringen (collectieve zorgverzekering) en deelname aan bedrijfsfitness;
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om voordelig extra verlofuren te kopen;
  • 8% vakantiegeld.
Interesse?
Ben jij ervan overtuigd dat deze rol voor jou is weggelegd en kan je niet wachten om je kennis te delen? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen? Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in