+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Senior Planner – Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.387 - € 3.541 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Senior-planner bij HSK speel je een cruciale rol in de coördinatie en prioritering van het dagelijkse werk, met een focus op het optimaliseren van onze KPI's. Je bent het eerste aanspreekpunt voor het regionale planteam en werkt nauw samen met therapeuten, klanten en cliënten. Geniet van een werkomgeving in een enthousiast team, met aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals een 13e maand, fietsplan, levensfase budget uren en een jaarlijks balansbudget. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Als Senior-planner ben je het visitekaartje van HSK!  Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en prioritering van de dagelijkse werkzaamheden van jouw team en medeverantwoordelijk voor de resultaten in jouw regio. Hierbij houd je rekening met de productiviteit van onze therapeuten, de doorlooptijden en de klant- en cliënttevredenheid ofwel onze KPI’s. 


Wat ga je doen?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle planners van het regionale planteam. 
  • In overleg stel je de wekelijkse planning per behandelteam op.
  • Ook monitor je doorlooptijden en proces afspraken met klanten, afgesproken contactmomenten, planinstructies en verwerkingsnormen en bespreekt deze met je team en leidinggevende.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en wekelijks onderhouden van de diagnostiekplanning binnen jouw regio.
  • Je plant complexe onderzoeken en behandelingen bij de juiste therapeut, waarbij in één keer een groot aantal verschillende soorten afspraken  worden ingepland bij meerdere betrokkenen.
  • Je bevestigt afspraken naar de cliënt en klant
  • Je bent aanspreekpunt voor cliënt, klant, verwijzer en therapeut, zowel telefonisch als schriftelijk (e-mail), voor wat betreft planvraagstukken. Daarbij houd je rekening met de afgesproken service levels.

Wie zijn wij? 

HSK is een succesvolle, commerciële, landelijk opererende en snel groeiende organisatie voor psychische zorg en onderdeel van de Mental Care Group. Werken bij HSK biedt veel variatie. Wij zijn actief in de Basis GGZ en de Gespecialiseerde GGZ en werken zowel nauw samen met huisartspraktijken als met grote bedrijven. Wij bieden de beste psychische zorg, kennen korte wachttijden en krijgen een hoge waardering van onze cliënten.

De werkcultuur bij HSK is professioneel en open: de lijnen zijn kort en eigen inbreng wordt aangemoedigd. HSK heeft bijna 600 medewerkers verspreid over 44 locaties in het land. De vestigingen worden voor de planning ondersteund door drie servicedesks. De administratie wordt centraal verzorgd vanaf een vierde servicedesk.

Er wordt geen einddatum gehanteerd. Zolang de vacature online staat, is deze nog actueel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen.


Vereisten

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat  met een kennis en ervaring met complexe planningsvraagstukken en coördinatie capaciteiten.  Je hebt een proactieve, klantgerichte drive, een flexibele instelling en een goed analytisch denkvermogen. Daarnaast ben je integer en heb je hart voor de zaak. Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau.


Ben je enthousiast geworden? 

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Julia Jongbloed (Corporate Recruiter) via 06 1616 8637 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor meer informatie kijk je op


Wat bieden wij jou? 
  • Een dynamische werkomgeving in een enthousiast team binnen een betrokken organisatie.
  • Een salaris conform cao GGZ in schaal 40, (min €2.595, -max. € 3.541,-,- bij een werkweek van 36 uur).
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, fietsplan, levensfase budget uren en een goede pensioenregeling.
  • In eerste instantie een tijdelijk contract van 7 maanden voor 32-36 uur per week, met daarna bij wederzijdse tevredenheid een vaste aanstelling.
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500 (op basis van een fulltime dienstverband). Voor de besteding hiervan kun je kiezen uit de drie opties zoals beschreven in de cao ggz.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in