+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

.NET Developer Duurzaamheidsmissie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Laptop, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Als .NET Developer in ons Scrum team draag je direct bij aan onze duurzaamheidsmissie door het ontwikkelen van digitale oplossingen. Je werkt aan diverse projecten, van CO2-verlagende tools tot complexe maatwerkoplossingen. Jouw rol omvat meer dan alleen coderen; we waarderen je inbreng in het vinden van de beste oplossingen. Bij ons heerst een platte organisatiestructuur, waardoor je snel schakelt en een fijne werksfeer ervaart. We investeren in jouw groei met kennisdeelsessies, doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid opleidingsbudget. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Als .NET Developer zal je onderdeel worden van een toegewijd en ervaren Scrum team bestaande uit zes mede-developers. Samen werken jullie in sprints van twee tot drie weken aan de ontwikkeling van digitale oplossingen met een directe bijdrage aan de duurzaamheidsmissie van de organisatie. Dit zullen uiteenlopende projecten omvatten, van het ontwerpen van CO2-verlagende tools voor grote organisaties en overheidsinstanties tot het realiseren van complexe maatwerkoplossingen gericht op verduurzaming. 

Verantwoordelijkheden voor jou als .NET Developer bestaan, naast uit het coderen in C#.NET, ook uit het actief meedenken over en bijdragen aan de beste oplossingen. Naast dat je als .NET Developer beschikt over technische expertise, hecht je verder veel waarde aan klantgerichtheid en ken je een proactieve instelling in het nemen van verantwoordelijkheden. 

Als je de collega developers vraagt wat het zo leuk maakt om hier te werken, noemen zij vooral dat er weinig hiërarchie heerst, waardoor er korte lijnen zijn en een fijne werksfeer. Naast de fijne werkomgeving en -sfeer wordt er ook veel aandacht besteed aan jouw ontwikkeling door middel van kennisdeelsessies, doorgroeimogelijkheden en een uitgebreid opleidingsbudget.



Gevraagd

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau; 
  • Je beschikt over 1 tot 4 jaar relevante werkervaring binnen C#.NET; 
  • Kennis en ervaring in Blazor is een pré. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €3.000,- en de €4.500,- op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Aantrekkelijke bonusregeling en een sterk pensioenplan;
  • 25 vakantiedagen; 
  • Laptop en telefoon van de zaak;
  • Keuze uit een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
  • Flexibiliteit in de mogelijkheid tot thuiswerken; 
  • Netto onkostenvergoedingen voor bellen, internet, en thuiswerken;
  • Een persoonlijk ontwikkelingsplan inclusief een ruim opleidingsbudget;
  • Uitgebreide doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden binnen een hecht, gezellig en divers team!


Bedrijfsomschrijving

Gelegen in het dynamische hart van Rotterdam, maakt deze internationale organisatie met een sterke focus op duurzaamheid en innovatie een onuitwisbare impact. Opvallend genoeg behoort deze organisatie tot de top 5 accountantskantoren in Nederland, maar heeft zich de afgelopen 10 jaar ook intensief gericht op de ontwikkeling van digitale en duurzame oplossingen middels de oprichting van een Development afdeling. Deze ontwikkelingsafdeling streeft ernaar om met webdevelopment, digital development en data analytics een significante bijdrage te leveren aan een groenere toekomst, door middel van het ontwikkelen van maatwerkoplossingen zoals CO2-verlagende tools voor grote organisaties en overheidsinstanties. De focus ligt binnen development dus eigenlijk op alles behalve het financiële aspect, zoals je misschien wel zou verwachten. Zij bouwen namelijk maatwerkoplossingen op het gebied van verduurzaming!De kracht van de organisatie ligt daarmee in haar unieke bedrijfscultuur; ondanks haar grootte kent het een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en een open, toegankelijke werksfeer. Dit stimuleert een dynamische, energieke omgeving waar diversiteit wordt gevierd en waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling. Het is een plek waar technische expertise samenkomt met maatschappelijke impact, waardoor elke .NET Developer niet alleen bijdraagt aan zijn of haar eigen carrière, maar ook aan een duurzamere wereld!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in