+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Financieel administratief medewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Houd je van werken met getallen en zorg je graag voor financiële duidelijkheid? In deze functie kun je echt je talent voor organiseren laten zien. Je gaat aan de slag met taken zoals bankafschriften, inkoopfacturen en het bijhouden van uren. Geen dag is hetzelfde en je werkt veel zelfstandig. Dit is een kans om jouw vaardigheden in te zetten en bij te dragen aan een goede boekhouding. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

8239024200280398 Houd jij van getallen? Krijg jij energie van jouw bijdrage aan cijfermatig en financieel inzicht? Houd jij van een correcte boekhouding? Is een groot talent van jou organiseren en zal bij jou chaos nooit voorkomen? Dan zoeken wij jou! Kom jij ons financieel/administratieve team versterken?

In deze afwisselende en zelfstandige functie zijn belangrijke taken:

  • bankafschriften;
  • inkoopfacturen boeken;
  • verkoopfacturen maken;
  • uren boeken van onze monteurs;
  • materiaalboekingen.


Gevraagd

Een glimlach, een relevante afgeronde opleiding MBO 3/4 (of gelijkwaardig) niveau, minimaal 2 jaar relevante werkervaring en kennis van ERP-pakketten en volledig bekend met MS Office. Kennis van Navision/Business Central is een grote pre. Je bent bijzonder accuraat, proactief, je kunt goed zelfstandig werken en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Ook heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke instelling. Je bent 32 uur beschikbaar.



Aanbod

Plezier, een afwisselende functie in een interessante branche die volop in beweging is, veel ruimte om nieuwe dingen te leren en kennis te maken met een wellicht nieuwe branche, een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal &ampTechniek) met maar liefst 38 verlofdagen op basis van 40 uur, uitdagend werk met veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheden, opleidingsmogelijkheden, kortomeen zelfstandige functie in een informele werkomgeving met niet te vergeten: gezellige collega’s!



Bedrijfsomschrijving

Als intermediair werken wij al 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in de bouw, infra, techniek, supply chain en publieke sector.Iedereen wil groeien. Elke professional en elke organisatie vaart bij ambities. Of je nu wil groeien in salaris, omzet, vrije dagen, uitdaging of juist meer balans tussen werk en privé. Hoe je groei ook noemt: 1 ding staat vast. Het gaat om een verandering ten opzichte van nu. En niks menselijks is ons vreemd: verandering is spannend. Voor iedereen. Voor elke organisatie. Verandering vraagt om een beetje lef. En daar willen wij je graag bij helpen. Wij kijken naar jouw ambities en doelen. Met onze persoonlijke aanpak helpen wij je écht verder in je carrière. Dit doen wij doordacht en vol overtuiging.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in