+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Sales Stage Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The Ambitious Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van sales bij een snelgroeiend, internationaal bedrijf in het hart van Rotterdam. Als stagiair in ons sales team, krijg je de unieke kans om alle facetten van het salesvak te ontdekken, van het vinden van kandidaten tot het sluiten van deals op hoog niveau. Met persoonlijke begeleiding van een ervaren manager en de mogelijkheid tot een vaste aanstelling, bieden we je een leerzame ervaring met de kans om je carrière een vliegende start te geven. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?
Volg je momenteel een commerciële studie en kan je niet wachten om ervaring op te doen in het bedrijfsleven? Heb je een passie voor sales en wil je graag werken bij een snelgroeiend, internationaal bedrijf in Rotterdam met geweldige leermogelijkheden? Als je enthousiast "ja" had beantwoord op deze vragen, dan is dit de perfecte stage voor jou!
In deze stage leer je alles wat met een sales job te maken heeft. Doormiddel van een persoonlijke training zullen wij jou de basis leren van de gehele Sales Cycle. Hoe vind je kandidaten en bedrijven? Hoe analyseer je een potentiële of bestaande markt en hoe voer je goede sales gespreken? Hoe schrijf je vacatures en verwerkt je binnenkomende leads? Dit is maar een greep uit het interessante en uitgebreide takenpakket wat je zult hebben.
Je komt te werken in een dynamisch sales team in een modern kantoor in het centrum van Rotterdam. Je wordt gekoppeld aan een ervaren sales manager die jou gedurende de stage zal begeleiden. Je zult van dichtbij meemaken hoe deals op hoog niveau worden geclosed en wellicht wordt de kandidaat die jij zelf hebt gevonden aan een nieuwe baan geholpen. Hoe sneller je de stof oppakt, hoe meer verantwoordelijkheid je zult krijgen en heb je ook de kans op een vaste aanstelling. Zoals bij een echte sales job zul je ook de mogelijkheid krijgen om leuke extra’s bij te verdienen!


Gevraagd

Wat zoeken wij?
Naast dat je ondernemend, communicatief vaardig en een goede teamspeler bent, zoeken wij de volgende collega:
  • Je volgt een commerciële Bachelor en kunt minimaal 4 dagen per week werken;
  • Beschikbaar vanaf augustus/september 2024 voor minimaal 5 maanden;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je woont in Rotterdam (in de omgeving) of bent bereid te verhuizen;
  • Je bent een sociale, leergierige, resultaatgericht persoon met een klantgerichte mindset.


Aanbod

Wat hebben wij te bieden?
Naast de kans dé basis te leggen voor een commerciële carrière binnen een succesvolle internationale recruitment organisatie bieden wij:
  • Prettige werksfeer met jonge, gemotiveerde en ambitieuze collega's;
  • Werken op een mooie locatie op de Karel Doormanstraat in Rotterdam;
  • Marktconforme stagevergoeding plus incentives en vouchers als er een deal gedaan wordt;
  • Jaarlijkse events, fantastische team uitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels.


Bedrijfsomschrijving

The Ambitious Group is een toonaangevend werving- en selectiebureau met bijna 400 toegewijde professionals. We hebben kantoren en consultants over de hele wereld en zijn gespecialiseerd in het verbinden van ambitieuze professionals met bedrijven. We maken gebruik van innovatieve technologie om professionals te voorzien van kansen in specifieke vakgebieden zoals Engineering, Finance, IT, Life Science, Marketing & Sales en Executive Search. Op deze manier creëren we de best mogelijke E-recruitment ervaring voor zowel kandidaten als klanten! Momenteel opereren we vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Frankfurt, München, Wenen, Hong Kong, Singapore, Brussel, Luxemburg, Gent, Parijs, Athene en we blijven groeien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in