+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Maintenance & Repair Coördinator Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.750 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Duik in de wereld van logistiek bij een toonaangevende speler in bulktransport voor diverse industrieën. In deze rol draag je bij aan de veiligheid en operational excellence door het beheren van ons equipment. Je werkt in een hecht team, waarbij je cruciale schakel bent tussen verschillende afdelingen. Je taken omvatten o.a. het coördineren van reparaties, het waarborgen van kwaliteit en het monitoren van data voor efficiëntieverbeteringen. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in bulktransport voor de chemische-, gas-, polymeer- en droge voedingsmiddelenindustrie. Veiligheid en operational excellence zijn onlosmakelijk verbonden. Het bedrijf hecht grote waarde aan netwerken en partnerschappen en streeft ernaar samen met haar klanten en derde partijen slimme logistieke oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan een efficiëntere toeleveringsketen. Met een wereldwijd netwerk van 42 eigen vestigingen in 23 landen en meer dan 1.700 werknemers, beschikken zij over meer dan 18.000 tankcontainers, 6.500 droge-bulk containers, 400 tanktrailers en ongeveer 600 vrachtwagens.

Wat ga je doen?
Als nieuwe fulltime (40 uur) collega in een team van 7 andere toppers waarborg je de beschikbaarheid en conditie van ons equipment. Je staat constant in contact met andere afdelingen binnen onze organisatie zoals planning, de werkplaats en depots in binnen- en buitenland. Jij bent met je andere collega's verantwoordelijk voor het onderhoud en keuringen van ons equipment (chassis, bedrijfswagens en tankcontainers). Je bent administratief sterk onderlegd en je kan dus goed overweg met IT systemen. Daarnaast beschik je over technische kennis of de wil om deze kennis te leren, zodat je een reperatie juist kan beoordelen van een tankcontainer, chassis of tankwagen. Daarnaast zijn jouw taken en verantwoordelijkheden ook:
  • Reparatieopdrachten en instructies geven voor werkzaamheden aan depots / werkplaatsen;
  • Beoordelen, identificeren en coördineren van claims of reparatievoorstellen;
  • Bewaken van kwaliteit, kosten en doorlooptijden. Hiervoor bezoek je regelmatig de werkplaatsen;
  • Plannen en opvolgen van het onderhoud in samenwerking met andere afdelingen;
  • Bijhouden en registreren van ons equipment in ons Transport Management Systeem;
  • Monitoren van ons equipment door middel van data (PowerBI);
  • Eens per 6 weken een week telefoondienst, waarbij je pechgevallen oplost.


Gevraagd

De Maintenance & Repair Coördinator die wij zoeken heeft hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een technische en/of logistieke richting. Je bent een teamplayer en op zoek naar een jong en gezellig team waar fun in business centraal staat. Daarnaast ben je communicatief sterk, prioriteiten kunnen stellen, samenwerkingsgericht, zelfstandig en doelgericht werken. Je hebt een goede beheersing van MS-office (Outlook, Excel), ervaring met PowerBI is een pré. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, Duits is een pré. En je bent bereid om binnen Europa te reizen naar depot, werkplaatsen of andere kantoren van onze opdrachtgever.

Aanbod

Wij bieden jou de kans om mee te groeien op een werkplek waar ze geloven in het geven van vertrouwen, verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid nemen. Je komt te werken binnen een informele en internationale organisatie, waar er ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen in deze uitdagende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Verder kun je rekenen op:
  • Salaris, laptop & telefoon van de zaak, 30 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband, reiskostenvergoeding, flexibele werktijden en een pensioenregeling;
  • Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid in een groeiende en informele organisatie met ambitieuze doelen.
  • Veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling met meer dan 500 trainingen te volgen binnen onze eigen DHAcademy;
  • Samenwerken in een internationale familiaire omgeving met collega’s over de hele wereld;
  • Hybride werken: dus een combinatie van werken op kantoor (met een mooi uitzicht over de Maas) en werken vanuit huis met een thuiswerkvergoeding;
  • Last but not least: een goede werksfeer en vele extra’s waar je gebruik van kunt maken zoals een caring- & vitaliteitsbudget.
Interesse?
Ben jij de Maintenance & Repair Coördinator die wij zoeken en spreekt deze vacature jou aan? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je nog vragen voordat je solliciteert? Lisa vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in