+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Cost Engineer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchd

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Duik in de wereld van complexe kostenvraagstukken en speel een sleutelrol in het Porthos project als Cost Engineer. Je analytische vermogen stelt je in staat om snel tot de kern van de zaak te komen, terwijl je sensitiviteit voor stakeholdersbelangen cruciaal is. Werk aan multidisciplinaire begrotingen, meer/minderwerk analyses en lever input voor business cases. Een unieke kans om je onderhandelingsvaardigheden te versterken.
 

Volledige vacaturetekst

Met complexe vraagstukken omtrent kosten maken we je blij. Door jouw sterke analytische vermogen doorgrond je snel deze vraagstukken welke leiden tot adequate conclusies. Jouw sensitiviteit maakt dat je verschillende belangen van diverse stakeholders kan herkennen en begrijpen. Je bent bij het signaleren van mogelijke gevoeligheden, risico's en kansen, er van bewust dat het in het belang van de organisatie is om tijdig te handelen en weet hoe dit aan te pakken.

Als Cost engineer speel je een grote rol in de uitvoering van Porthos project. Je ontwikkelt kostenproducten, zoals multidisciplinaire begrotingen, begroting validatie, complexe meer/minderwerk analyses, levert input aan business cases en biedt advies over complexe projectkostenvraagstukken. Bij de meer minder/werk validatie is het een vereiste dat je zelfstandig vanuit jouw vakgebied de juiste onderhandeling kunt voeren.

12 maanden - 16 uur - 0,44 fte.



Gevraagd

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste;
  • Een afgeronde hbo opleiding techniek of technische bedrijfskunde;
  • Minimaal 10 jaar werkervaring als Sr Cost Engineer;
  • Kennis en ervaring met uitvoeringsmethoden in werktuigbouwkundige & industriële installaties, leidingbouw en/of grond-, weg- en waterbouw;
  • Kennis en ervaring met verschillende begrotingsmethodieken en rekenprogramma's;
  • Kennis en ervaring met verschillende contractvormen.

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct! We nemen binnen één werkdag contact met je op.


Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

Het Havenbedrijf Rotterdam is actief voor heel de haven. Het Havenbedrijf Rotterdam werkt aan het versterken van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven. De haven van vandaag én morgen. Alle (inter)nationale ondernemingen die hier actief zijn, hebben het allergrootste belang bij een bereikbare en duurzame ‘Port of Rotterdam', die kan blijven groeien. Het Havenbedrijf biedt klanten daarom alles wat nodig is voor de vlotte en veilige doorvoer en bewerking van grondstoffen en goederen. Ook heeft het oog voor de werk- en leefomgeving in de haven én investeert het doorlopend in bestaand en nieuw havengebied, zoals Maasvlakte 2. Tevens heeft het Havenbedrijf een grote vastgoed portefeuille.Het Havenbedrijf Rotterdam omarmt de energietransitie, digitalisering en innovatie als kans om de logistieke ketens door Rotterdam efficiënter, betrouwbaarder en concurrerender te maken. Veiligheid en gezondheid is bovendien topprioriteit binnen het Havenbedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in