+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Customs manager Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.800 - € 6.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van douanedienstverlening als Supervisor bij een toonaangevend bedrijf in Rotterdam. Geniet van unieke voordelen zoals flexibele vakantiedagen, een uitgebreid voordelenpakket via het benefits at work-platform, en de kans om deel te nemen aan Young DHL voor persoonlijke en professionele groei. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Grijp deze kans om als Douane - supervisor bij Gerlach in Rotterdam te schitteren en je expertise in douanezaken én groei in leiderschap volop te benutten!

Ben je een ervaren leidinggevende uit de logistiek met kennis van import en export? En klaar voor een nieuwe uitdaging in de haven van Rotterdam voor een bedrijf in de douanedienstverlening? Wij zoeken een Teamleider Douane die het team van 14 medewerkers komt versterken.

Als Douane Supervisor ben je verantwoordelijk voor het leiden en ontwikkelen van het douaneteam. Jij zorgt voor een soepel verloop van alle import- en exportgerelateerde douanezaken. Jouw expertise in douanezaken waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening. Jouw rol is cruciaal; zonder jouw expertise en leiderschap zouden de douaneformaliteiten stagneren, wat grote impact heeft op de internationale handelsactiviteiten van onze klanten.

Je hoofdverantwoordelijkheden zijn:

  • Het coördineren en verbeteren van customs import- en exportdouaneformaliteiten.
  • Het aansturen en ontwikkelen van een team van 14 douane declaranten.
  • Het onderhouden van relaties met douane-instanties en klanten.

Daarnaast werk je aan uitdagende projecten zoals het opstellen van bezwaarschriften en het ontwikkelen van procesbeschrijvingen en werkinstructies.


Over het opdrachtgever

Gerlach is een expert op het gebied van douanedienstverlening en neemt een breed scala aan taken uit handen voor klanten om de complexiteit van douaneformaliteiten te minimaliseren. Door deze taken uit handen te nemen, helpt Gerlach klanten om hun internationale handelsactiviteiten soepel en conform de regelgeving uit te voeren, terwijl het risico op vertragingen, boetes en extra kosten wordt geminimaliseerd. Gerlach's expertise en diensten zorgen ervoor dat klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten, wetende dat hun douanezaken in professionele handen zijn.

Op de vestiging Rotterdam worden allround douanewerkzaamhheden verricht, denk hierbij aan aangiftes, keurzendingen, antidumping, accijns, entrepot en het verstrekken van deskundig advies over complexe douanezaken aan klanten. Dit kan gaan over zaken als belastingregelingen, handelsovereenkomsten, en wijzigingen in wetgeving.


Wat wij jou bieden

Gerlach biedt een fulltime positie met een jaarcontract en uitzicht op een vast dienstverband. Met werktijden van 8.30 tot 17.00 uur op het vaste kantoor in Rotterdam. Zo kan jij verder rekenen op:

  • Een competitief salaris tussen € 4.800 en € 6.000 per maand, afhankelijk van wat je meebrengt aan kennis en ervaring
  • 25 tot 39 vakantiedagen. Dit is inclusief 6 flexibele à-la-carte dagen voor vrije tijd, extra salaris,- bedrijfsfitness of een fietsplan. Verder zijn er opties om 8 dagen bij te kopen
  • Een uitstekende pensioenregeling en een vaste reiskostenvergoeding per maand (tot 30 km enkele reis)
  • Personeelskortingen via het voordelenplatform ‘benefits at work’ op onder andere reizen, hotels en financiële producten
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling, interne trainingen en groeimogelijkheden
  • Medewerkers t/m 35 jaar kunnen zich aansluiten bij Young DHL: hėt platform voor de jonge young professionals van DHL met verscheidene evenementen, seminars en borrels. Allen in het teken van persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, kennisdeling en teamopdrachten!
Wat vragen wij van je

Wij zoeken een customs supervisor die:

  • Ervaring met leidinggeven: Je hebt ervaring met het aansturen van teams. Je weet hoe je mensen kunt motiveren en aansturen.
  • Basiskennis van douanezaken: Je hebt enige ervaring met douaneformaliteiten door eerdere werkzaamheden. Je hoeft geen diepgaande expert te zijn.
  • Sterke communicatie: Je communiceert duidelijk en effectief in zowel Nederlands als Engels.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in