+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Strategisch Project Manager Duurzame Energie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

kWh People

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.224 p/m

Vacature in het kort

Als Strategisch Project Manager Duurzame Energie bij Novar krijg je de kans om leiding te geven aan de realisatie van diverse duurzame energieprojecten, zoals zon PV-parken en waterstofproductiesystemen. Je verantwoordelijkheden omvatten het managen van projecten van vergunningsfase tot bouw, met een focus op planning, kwaliteit, en financiële resultaten. Je werkt nauw samen met interne teams en externe stakeholders, waarbij je direct rapporteert aan het managementteam. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als Strategisch Project Manager Duurzame Energie ben je eindverantwoordelijk voor de begeleiding en realisatie van duurzame energieprojecten van Novar, waaronder zon PV-parken, zonthermieparken, batterijopslagsystemen en waterstofproductiesystemen. Je wordt enthousiast van het managen van deze strategische (complexe) projecten en mede door jouw projectmanagement skills zorg je voor de juiste planning, kwaliteit en financiële resultaten, inclusief risicomanagement.  

Vanaf de vergunningsfase stuur je interne projectteams aan die zich bezighouden met de financiering, het opstellen van contracten en de bouw van het project. Daarnaast onderhoud je namens Novar relaties met alle betrokken partijen, zoals EPC, O&M, landeigenaren etc. Je rapporteert de voortgang en presenteert investeringsbesluiten rechtstreeks aan het managementteam.



Gevraagd

  • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding bij voorkeur met een economisch of technisch profiel; 
  • Minimaal 6-8 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een projectmanagement omgeving;
  • Ervaring in de duurzame energie? Dan heb je een streepje voor;
  • Helikopterview en goed kunnen werken onder tijdsdruk;
  • Praktische instelling en creativiteit; je kijkt in mogelijkheden en durft beslissingen te nemen;
  • Overtuigingskracht, goede communicatieve vaardigheden en in staat om in te spelen op diverse stakeholders;
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.


Aanbod

Novar biedt een unieke positie in een ondernemende, uitdagende omgeving en een sterk groeiende markt. Je werkt nauw samen in een team van gedreven professionals waarbinnen kennis wordt gedeeld. De lijnen zijn kort en iedereen is aanspreekbaar. We stimuleren creativiteit, flexibiliteit en je krijgt de ruimte om te ondernemen. De functie kent een grote mate van vrijheid en je levert een zichtbare bijdrage aan de verduurzaming van het energiesysteem en daarmee Nederland. 

Novar biedt een marktconform salaris van maximaal € 7.224,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van werkervaring en expertise). Verder ligt er een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een persoonlijke budget en ruimte voor ontwikkelmogelijkheden. Denk aan een persoonsgebonden budget van 12%, mobiliteitsvergoeding van €550,- per maand, ruimte voor jouw ontwikkeling en mogelijkheden om te groeien binnen ons bedrijf. Bovendien deel je mee in het succes van de onderneming middels een incentive regeling en een jaarlijkse trip. Bij Novar kun je flexibel werken op een van onze kantoren of vanuit huis wat gefaciliteerd wordt met een thuiswerkbudget.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in