+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Meewerkstage als Adviseur binnen het Digitaal Vermogen Team Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ING

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van beleggen met een uitdagende meewerkstage bij een toonaangevende bank. Werk samen met een team van professionals en krijg de kans om jezelf te ontwikkelen en te profileren. Geniet van veel klantcontact, ondersteund door een persoonlijke coach, in een omgeving. Dit is een unieke gelegenheid om praktijkervaring op te doen en je carrière een vliegende start te geven. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een uitdagende stage in de bankenwereld?

Ben jij HBO student, bijvoorbeeld aan de opleiding Finance Tax & Advice, en ben je opzoek naar een leuke, uitdagende meewerkstage? Dan ben je bij ING op het juiste adres. Binnen Adviesteam Vermogen zijn we regelmatig opzoek naar gemotiveerde stagiaires.

Wat ga je precies doen?

Je gaat werken in een klantcontact-team met 28 collega’s met als belangrijkste doel dat de agenda’s van de acquisitie- en beheeradviseurs (van Adviesteam Vermogen & Private Banking) optimaal worden gevuld. Je hebt dan ook veel contact met particuliere- en zakelijke klanten over beleggen bij ING en hoe onze dienstverlening er uit ziet.

Ons team beheert de portefeuille van beleggende klanten en maakt hierop een planning voor onderhoudsgesprekken. Je handelt telefoongesprekken af van klanten die rechtstreeks contact opnemen of die worden doorverbonden vanuit Call. Je belt zelf proactief op leadstromen (acquisitie en beheer), legt het klantcontact goed vast in systemen, doorloopt alle klantprocessen op de juiste manier en houdt rekening met geldende wet- en regelgeving.

Wie ben jij?

Je vindt beleggen interessant, bent een goede gesprekspartner en wilt klanten graag helpen bij het maken van de juiste keuzes. Je bent sales gedreven, resultaatgericht, neemt initiatief en kunt goed omgaan met feedback. Je beschikt minimaal over WFT Basis. Het liefst heb je ook WFT Vermogen, MiFID informeren en/of MiFID adviseren of je studeert ervoor.

Je bent een gedreven student die graag middels een meewerkstage praktijkervaring op wilt doen in de financiële sector waarbij een rol met veel klantcontact je erg aanspreekt. Je kunt uitstekend zelfstandig werken, maar jij vindt het vooral leuk om deel uit te maken van een team waarbij je helpt om de doelstellingen van het team te behalen. Je bent extravert en neemt actief deel aan gesprekken. Je vindt het een leuke uitdaging om te helpen met klantvragen en om klantgesprekken te voeren.

Kort samengevat: je bent analytisch, nieuwsgierig naar nieuwe dingen en je bent ondernemend. Je hebt een sterke en prettige persoonlijkheid, spreekt vloeiend Nederlands, denkt in oplossingen en neemt initiatief.

Wat bieden wij?

  • Heel veel klantcontact onder begeleiding van een persoonlijke coach;
  • Een uitdagende en leerzame omgeving;
  • Een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te profileren;
  • Een marktconforme stagevergoeding.

De aanvraag van deze meewerkstage is voor een periode van ongeveer 20 weken. De ingangsdatum en werkweek stemmen we af met de eisen vanuit jouw opleiding. In principe kent ING voor een stagiair een 36-urige werkweek en een bijbehorende stagevergoeding van EUR 700,- (bruto).

Jouw sollicitatie

Herken jij je in dit profiel en ben je opzoek naar een uitdagende meewerkstage, dan maken we graag kennis met je! Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton.

Heb je vragen over de procedure? Of Inhoudelijke vragen over de functie dan kun je deze stellen aan René de Jong. Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 06-15404942.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in