+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Functie als Junior Verzuimspecialist bij een Payroll Dienstverlener Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Payrolling en Backoffice bij een toonaangevende financiële dienstverlener in Rotterdam. Met een focus op nationale klanten, biedt deze rol als Junior Verzuimspecialist een unieke kans om je te ontwikkelen in een collegiale omgeving. Je krijgt een gevarieerd takenpakket, van overleg met werknemers en klanten tot het bijhouden van loondoorbetalingen bij ziekte. De perfecte start voor jouw carrière in een ondersteunende en stimulerende omgeving. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb je een HBO/WO opleiding afgerond in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Communicatie, HRM? Ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende rol en ben je communicatief vaardig? Dan is deze dienstverlener met hun vestiging in Rotterdam op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Deze financiële dienstverlener is actief op het gebied van Payrolling, Backoffice en administratie binnen de uitzendbranche. Zij verzorgen daarbij de Payrolling voor met name onder andere nationale klanten. Momenteel heeft deze organisatie c.a. zeventig medewerkers in dienst op het kantoor in Rotterdam. Binnen het team is er sprake van een collegiale sfeer en is er ook zeker ruimte voor contact met je collega's. Tot slot zijn er voldoende mogelijkheden om je zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Zo kun je ook doorgroeien naar meerdere afdelingen waar je interesse ligt en word je hier persoonlijk in begeleid.

Wat ga je doen?
Als Junior Verzuimspecialist krijg je bij deze organisatie een interessant en gevarieerd takenpakket. Allereerst voer je dagelijks overleg met werknemers en jouw klanten. Daarbij vind je het interessant om je te verdiepen in complexere vraagstukken en dossiers om je klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook controleer je de loondoorbetaling bij ziekte van de medewerkers. Het is geen probleem als je nog niet bekend met de actuele wet- en regelgeving, want je zult hier goed in worden ondersteund. Daarnaast denk je proactief mee over verbeteringen t.a.v. de dienstverlening. Je bent dan ook vrij om zelf met nieuwe initiatieven te komen en word hier volop in gestimuleerd. Kortom, een uitdagende en veelzijdige rol.

Vereisten
  • Je bent assertief;
  • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden;?
  • Je hebt ervaring met klantcontact opgedaan vanuit een baan of stage; 
  • Je hebt c.a. 0-2 jaar werkervaring opgedaan in een klantgerichte omgeving;
  • Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Communicatie, HRM of vergelijkbaar.  
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in