+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

(Jr.) Projectleider electrotechniek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TecPac Technical Capacity

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels, Duits (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving
 Je organiseert, plant en geeft leiding aan internationale projectteams op het gebied van ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van sensoren en productieprocessen op de verschillende plants. De projectteams bestaan uit 5 tot 12 medewerkers van verschillende technische disciplines. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde doelen binnen de gestelde tijd en budget. Daarnaast maak je periodieke rapportages voor het managementteam.

Taken
 Als Projectleider Elektrotechniek ben je na een intensief opleidingstraject van A tot Z verantwoordelijk voor je projecten. Je geeft hierbij, al dan niet in samenwerking met de projectmanager, leiding aan het projectteam wat bestaat uit werkvoorbereiders, calculators, tekenaars en uitvoerend personeel. Inhoudelijk ben je niet alleen technisch, maar ook financieel en organisatorisch projectverantwoordelijk. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, bouwpartners, externe adviseurs en leveranciers. Je woont de bouwvergaderingen bij en behartigt daarin de procedures en instructies betreffende veiligheid, kwaliteit en milieu. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn de kernpunten in deze functie. Tot slot heb je de gezonde ambitie en potentie om door te kunnen groeien naar projectmanager.

Functie eisen
 Je beschikt over een HBO of WO opleiding Elektrotechniek of Technische Bedrijfskunde. Ervaring met automotive kwaliteitssystemen en ervaring met projectmanagement in een multidisciplinaire omgeving is een pre. Je bent een peoplemanager. Je hebt ervaring met Microsoft Projects en een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal gezien het internationale karakter van de functie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in