+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Heer Arendskerke.
Laad meer vacatures

Virtueel Engineer 's-Heer Arendskerke

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 5.300 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Ontdek een unieke kans als Virtueel Engineer binnen een toonaangevend Amerikaans familiebedrijf, gespecialiseerd in landbouwmachines. In deze rol speel je een leidende rol in het ontwerp- en ontwikkelproces, gebruikmakend van geavanceerde software en simulatietools. Je draagt bij aan innovatieve projecten en werkt in een omgeving die voorop loopt in technologische vooruitgang. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, baangarantie, en een aantrekkelijke woon-werkvergoeding. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een doorgewinterde professional met meer dan 5 jaar ervaring in virtuele engineering? Sta je bekend om jouw diepgaande kennis en expertise op dit gebied? Zoek niet verder! Ontdek jouw volgende uitdaging als Virtueel Engineer in het bruisende 's-Heer Arendskerke, waar uitdagende projecten en innovatieve ontwikkelingen op je liggen te wachten binnen een toonaangevend Amerikaans familiebedrijf dat gespecialiseerd is in landbouwmachines. In deze functie speel je een leidende rol in het ontwerp- en ontwikkelproces, waarbij je geavanceerde software en simulatietools gebruikt om complexe vraagstukken op te lossen en hoogwaardige virtuele modellen te creëren. Met jouw ruime ervaring en strategisch inzicht draag je bij aan het definiëren van technische richtlijnen en het begeleiden van junior teamleden. Klaar om jouw expertise naar een hoger niveau te tillen en een belangrijke rol te spelen in de wereld van virtuele technologie? Ontdek snel wat deze uitdagende functie te bieden heeft!


Waar ga je werken?

Al sinds 1948 ziet de opdrachtgever de technische mogelijkheden en denken zij in innovaties, ontwikkelingen en oplossingen. De start op een boerderij in de Verenigde Staten groeide uit naar een tweede kantoor in Nederland en kent inmiddels een groot internationaal netwerk van lokale dealers. Zij leveren maatwerk. Machines, die het werk in de landbouw, utiliteit, mijnbouw, olie- en gasindustrie, recycling en boomverzorging optimaal ondersteunen.

Jij maakt deel uit van een klein team, maar werkt ook nauw samen met het 40-koppige Engineeringsteam. Je hebt veel vrijheid om je eigen werk te bepalen en te plannen. Samen met het ontwerpteam werk je nauw samen om prioriteiten te stellen en projecten op schema te houden.

Alles draait om open communicatie en samenwerking. Het relatief jonge team is gedreven om gezamenlijk oplossingen te vinden, kennis en ervaring te delen, en elkaar te ondersteunen. Kom werken in s-Heer Arendskerke als Virtueel Engineer en ga de uitdaging aan in de virtuele wereld!


Wat ga je doen?

Als Senior Virtueel Engineer in de regio 's-Heer Arendskerke ben jij een ervaren professional met een passie voor het ontwerpen en optimaliseren van geavanceerde machines. Jouw diepgaande expertise en creatieve benadering zijn essentieel voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die de standaard zetten in deze sector. Klaar om jouw leiderschap en technische vaardigheden te laten schitteren in een omgeving die voorop loopt in technologische vooruitgang? Ontdek snel de uitdagende mogelijkheden die deze rol te bieden heeft:

  • Uitgebreide kennis en ervaring met geavanceerde Finite Element Analysis (FEA)-tools zoals Ansys om virtuele modellen van machines te simuleren en te analyseren.
  • Het vermogen om complexe problemen te identificeren, te analyseren en effectieve oplossingen te ontwikkelen met behulp van creativiteit en innovatie.
  • Grondige analytische vaardigheden om de resultaten van virtuele simulaties te interpreteren, het gedrag van machines te voorspellen en de integriteit en veiligheid ervan te waarborgen.
  • Goede communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met collega's in Amerika, rapporten te ontwikkelen en bevindingen en ontwerpaanbevelingen duidelijk te communiceren.
  • Het vermogen om nauw samen te werken met verschillende teams, waaronder mechanisch ontwerpers, elektrotechnici en productveiligheidsexperts, om integrale oplossingen te ontwikkelen en uitdagingen gezamenlijk aan te pakken.
  • Het vermogen om onder druk te werken, deadlines te halen en goede keuzes te maken om efficiënt te blijven werken, zelfs in situaties met verschillende ideeën en uitdagende deadlines.
Wat verwachten wij van jou?

Voor de functie van Virtueel Engineer in de regio s-Heer Arendskerke heb je de volgende nodig; beschik je over andere kwaliteiten en ervaring die ook bij deze functie passen, dan letten we daar zeker op! We gaan graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken! Je denkt niet in hokjes en vertrouwt op je technische ervaring en inzichten:

  • Om te slagen in deze rol, heb je een hbo-diploma in mechanische engineering. Je hebt kennis van machineontwerp en sterkteleer. Je begrijpt hoe materialen zich gedragen en waarom ze falen.
  • Het hebben van interesse of ervaring in het ontwerpen van gelaste stalen structuren is een voordeel.
  • Je bent proactief en bereid om in complexe problemen te duiken. Jij hebt oog voor detail, zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Het is belangrijk dat je duidelijk kunt uitleggen wat je nodig hebt van andere afdelingen. Ook moet je de resultaten van je test overtuigend presenteren. Soms worden je voorstellen dankbaar ontvangen, terwijl andere keren weerstand kan ontstaan. Dit vergt tact en overtuigingskracht.

Interesse? Solliciteer dan op deze vacature! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en nodigen je uit voor een intake bij ons op kantoor. Onder het genot van een bak koffie en oprechte interesse leren wij elkaar beter kennen!


Wat kun je van ons verwachten

Wil jij verder groeien in de functie van Virtueel Engineer in de regio 's-Heer Arendskerke en vastigheid hebben in je baan? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij snappen dat het belangrijk is om een langdurige werkrelatie aan te gaan en staan hier ook volledig achter. Hier gaan wij namelijk ook voor! Dit kan je verwachten in jouw functie:

  • Een pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 3.300 en € 5.300 bruto per maand;
  • Baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Je bent werkzaam in de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer;
  • Een leuke jaarbonus bij goede bedrijfsresultaten;
  • Korting op je de zorgverzekering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in