+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schaijk.
Laad meer vacatures

Schilder Schaijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Gedurende het hele jaar bieden wij jou de kans om als schilder zowel binnen als buiten aan de slag te gaan. Je zult betrokken worden bij diverse projecten, variërend van particuliere woningen tot monumentale panden. Jouw takenpakket kan uiteenlopend zijn, waaronder schilderwerk, beglazing en reparaties. Samen zoeken we naar de meest effectieve manier waarop jij zelfverzekerd en met precisie een prachtig resultaat kunt realiseren!


Ben jij het?

Met enkele jaren ervaring als schilder, bij voorkeur met een vakdiploma, ben jij de professional die wij zoeken. Als je minder ervaring hebt, horen we ook graag van je! Het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer wordt sterk op prijs gesteld. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, kun je deze via ons behalen of vernieuwen. Als zelfstandige en nauwkeurige werker ben jij in staat om op een nette manier te communiceren met zowel klanten als collega's.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring stellen we samen aan de hand van het schilders-cao een salaris voor je vast. Dit zal zo tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand zijn, met de keuze tussen een wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je gaat pensioen opbouwen via de pensioensregeling naar eigen keuze en bij goed functioneren kun jij al snel uitkijken naar een vast contract. We willen dat jij zo snel mogelijk aan de slag gaat bij een passende opdrachtgever waar jij jarenlang met plezier kunt blijven werken.   Meerdere keren per jaar ben je van harte welkom om bij ons kosteloos een cursus te komen volgen om je vaardigheden verder te blijven ontwikkelen. Als extra beloning verzamel je met elke werkdag punten die je kunt inruilen voor leuke cadeaus, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met jouw Fabercollega's, uit naar jouw aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Bij Faber ga je als vakkracht aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! We vinden voor jou een werkplek die perfect bij jou past, zodat jij iedere dag met plezier en zelfvertrouwen naar je werk gaat. Wij zijn iedere dag bereikbaar voor al jouw vragen en zorgen, zo blijven we op de hoogte van jouw voortgangen en zorgen we ervoor dat jij je altijd goed voelt op je werk.   Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te gaan ontdekken! Stuur jouw sollicitatie door via deze website of stuur rechtstreeks een bericht naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. met jouw CV, dan nemen we snel contact met je op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in