+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schijndel.
Laad meer vacatures

Ondersteunend Medewerker Schijndel | Arbeidsuitdaging Schijndel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

VodafoneZiggo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.450 p/m

Vacature in het kort

EnergieQ Sterk Sociaal en VodafoneZiggo zoeken mensen voor een speciaal project. Ze helpen graag mensen die moeilijk een baan vinden. Als je bijvoorbeeld een uitkering hebt, kun je hier misschien werken. Voor het project ''Grijskijkers'' zoeken ze Medewerkers Technische Ondersteuning. Je gaat buiten werken en zorgen dat alles goed is met de internetkasten. Ook als je nog niet alles weet over techniek, kun je hier werken. Je krijgt alles geleerd door je nieuwe collega’s. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

EnergieQ Sterk Sociaal en VodafoneZiggo kennen een actief diversiteitsbeleid en zijn voorstander van een inclusieve arbeidsmarkt. Daarom verwelkomen wij graag mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Heb jij bijvoorbeeld een Wia-, Wajong-, Wao- of WW- uitkering? Of heb je op een andere manier een afstand tot de arbeidsmarkt? Ben jij daarnaast Beschikb@@r? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden voor jou of solliciteer.
Voor onze opdrachtgever VodafoneZiggo zijn wij voor het project ''Grijskijkers'' op zoek naar Medewerkers Technische Ondersteuning voor de standplaats en werkregio Schijndel. Ben jij woonachtig of in de omgeving van Schijndel? Heb jij daarnaast affiniteit met techniek? Lees dan snel verder!

Als Technisch Ondersteunend Medewerker maak jij onderdeel uit van het team Netwerk- en Storingsmonteurs van VodafoneZiggo.

Dit ga je doen
Dankzij jouw inzet en de nauwkeurigheid waarmee jij werkt, worden de wijkkasten van VodafoneZiggo weer helemaal opgeschoond. Zo garanderen we onze klanten een stabiel netwerk en service van het allerhoogste niveau. In de regio/omgeving van jouw standplaats ga je controleren of de klanten die hun contract beëindigd hebben, ook daadwerkelijk zijn afgesloten. In de systemen van VodafoneZiggo ga je controleren welke modems online zijn, om vervolgens de juiste connectoren verwijderen. Per kast zijn wel 48 huizen aangesloten. De werkzaamheden voer je lekker in de buitenlucht uit en je reist in jouw regio van verdeelkast naar verdeelkast.

Beschik jij nog niet over de gevraagde technische kennis? Geen probleem! Jouw collega’s van VodafoneZiggo gaan je alle werkzaamheden en benodigde kennis aanleren.

Gevraagd

Jij hebt het
Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waarmee je zelfstandig met de grootste nauwkeurigheid aan de slag gaat. Als geen ander begrijp jij waarom het zo belangrijk is dat alle aansluitingen in de kasten juist zijn. Je hebt gevoel voor techniek en daarnaast vind je het leuk om deel uit te maken van de digitale wereld. Ook beschikt een medewerker technische ondersteuning over:
  • een rijbewijs B;
  • je komt in aanmerking voor een positief Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • een beschikbaarheid van 28 - 40 uur per week;
Als medewerker technische ondersteuning bij VodafoneZiggo ben je vaak de gehele dag alleen op pad. Kenmerkend voor jou is dan ook dat jij het heerlijk vindt om alleen te werken en onderweg te zijn.

Aanbod

Jij verdient het
  • Een arbeidsovereenkomst bij EnergieQ Sterk Sociaal voor een half jaar met uitzicht op verlenging;
  • Een salaris conform VodafoneZiggo cao (€13,27 bruto per uur);
  • Je ontvangt een netto vergoeding van €0,45 per gewerkt uur;
  • Een werkauto- of bus & bedrijfskleding van VodafoneZiggo, zodat jij je werk goed kan uitvoeren;
  • Je gaat jouw VCA- en NEN3140 Certificaat behalen;
  • Je krijgt toegang tot het ontwikkelplatform progress4u, hier kun jij diverse E-learnings volgen;
  • Een baan bij een toonaangevende werkgever.
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Dan willen we jou graag ontmoeten en ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons contactpersoon: Morgan Hoogsteden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bedrijfsomschrijving

EnergieQ Sterk Sociaal is verantwoordelijk voor het werven van kandidaten voor deze vacature bij Vodafone Ziggo in de regio Schijndel.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in