+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Schiphol-Rijk.

Horecamanager Per Tutti Schiphol Schiphol-Rijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Vermaat

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van Italiaans eten en wil je een eigen plek leiden? Word horecamanager bij Per Tutti! Je bent het gezicht van de locatie en zorgt dat alles top loopt. Samen zorgen jullie dat iedereen lekker kan eten en drinken. Je werkt op Schiphol, een drukke en leuke plek. Als beloning krijg je niet alleen een salaris, maar ook vakantiegeld, pensioen, reiskostenvergoeding, en meer. Plus, er zijn leuke extra s zoals feesten en korting op spullen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hey manager! Ben je een echte liefhebber van Italiaans eten en drinken en wil je jouw eigen toko runnen, onder de vlag van Vermaat? Word horecamanager bij Per Tutti! op Schiphol Plaza. Jij bent hét gezicht van de locatie zorgt met jouw team voor het beste resultaat! Ga jij deze uitdaging aan?

Jouw werkplek


Op Schiphol zijn diverse plekken waar jij kan genieten van eten en drinken. Een daarvan is Per Tutti Pizza & Pasta. Zij brengen je terug naar Italiaanse bodem. Een keuken die zich kenmerk in eenvoud. Alles wat we doen is niet ingewikkeld, maar wel super goed. Dat zie je terug op onze menukaart. Deze kenmerkt zich door een verscheidenheid aan bekende signatuur pizza’s en pasta’s – vers bereidt door onze collega’s. Naast pizza’s en pasta’s vind je ook rijkgevulde salades en andere kleine happen op het menu. Dagelijks komen hier 1000 gasten genieten van het lekkers. Wij zijn 7 dagen per week geopend van 8.00u tot 22.00 uur.

Jouw team


Een groot team van ca. 30 collega's (fulltime / parttime). Samen zorgen zij dat de reizigers en het personeel van de luchthaven ben hen terecht kunnen voor iets te eten en drinken.

Jouw functie


Als horecamanager bij Per Tutti! draag je de verantwoordelijkheid voor de operationele processen. Je stuurt op drie dingen: een gemotiveerd team, een aantrekkelijk restaurant en het ultieme gastvrijheidsgevoel voor je gast. Door jou komt de locatie tot leven, want jij bent de ambassadeur van het restaurant en trekt jouw team mee in je enthousiasme. Verder zorg je ervoor dat:

  • De gastbeleving naar een hoger plan wordt getild.
  • Het assortiment blijft verbeteren.
  • De commerciële en financiële doelstellingen behaald worden.
  • De administratieve werkzaamheden tijdig gedaan worden, door jou of een van de floormanagers

In de rol van horecamanager ben jij hét gezicht van deze Schiphol locatie en zijn er op alle vlakken van het ondernemers vak: budget gestuurd werken, personeelsmanagement en commercieel denken, geen geheimen voor je. Of het gaat om de gasten of om het team, iedereen weet jou te vinden. Jij weet als geen ander dit concept te vertalen naar onze gasten. Doordat jij vaak op de vloer te vinden bent weet jij precies wat er speelt en kun je hier gemakkelijk op inspelen. Je bent een echte People manager. Je teamleden laten groeien? Daar krijg je energie van.

Jouw ingrediënten


  • Je bent geen groentje meer, dat kan ook niet, want je draagt een grote verantwoordelijkheid. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als horecamanager en wil nu de stap zetten naar een grotere locatie.
  • Jij bent een natuurtalent in leiding geven en weet je collega’s te enthousiasmeren.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel wat ervoor zorgt dat de locatie optimaal functioneert, je een prettige werksfeer neerzet waarin medewerkers weten wat ze moeten doen en de commerciële doelstellingen worden behaald.
  • Je hebt het overzicht over de kwantitatieve prestaties van jouw winkel; de omzet, loonkosten, derving en de marges.
  • Jij blinkt uit op commercieel en financieel vlak en weet als geen ander hoe je een team aanstuurt
  • Je weet met jouw kennis en creativiteit goed in te spelen op de verschillende gasten en bent continu op zoek naar vernieuwing en ontwikkeling.
  • Je bent bereid om ook in de avonden en in het weekend te werken.

Sluiten de ingrediënten niet helemaal aan bij jou? Bij Vermaat verwelkomen we iedereen en omarmen we onze verschillen. Ervaar jij, om wat voor reden dan ook, een afstand tot werk? Via onze  Social Return  pagina komen onze Jobcoaches graag met jou in contact.

Jouw menu

  • Voorwaarden

    Naast salaris krijg je vakantiegeld, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een vriendenbonus van €250,- en een voordelig fietsplan!


  • Vermaat Academy

    Voor jou als manager bieden wij talentenprogramma’s (NL) aan waar jouw managementvaardigheden en persoonlijk leiderschap centraal staan. Ook kun je allerlei online e-learnings volgen die bij jou passen.


  • Vermaat Vol Verrassingen
    Echt lekker werken doe je vanuit ontspanning en gezelligheid en daarom organiseren we vanuit Vermaat het hele jaar door allerlei verrassingen. Denk aan sportieve activiteiten, prijsvragen, themaborrels en spectaculaire events zoals de Vermaat Inspiration Market. Het kan écht van alles zijn, dus er zit altijd een Vermaat verrassing bij die bij jou (en je team) past.

  • Benefits@work

    Op ons platform ‘Benefits at work’ vind je allerlei deals. Op zoek naar een nieuwe outfit? Of toe aan een dagje uit? We bieden je veel voordeel op bekende merken. 


  • Onboarding

    Als start bij je nieuwe baan, krijg je een kijkje in de wereld van Vermaat met een online e-learning HACCP, Allergenen en Vermaat. Ook krijg je een toffe goodiebag.


  • En nog veel meer....

    En dat is natuurlijk niet alles. Check het laatste nieuws en foodtrends in de Vermaat app, of relax op de bank met het Vermaat magazine, korting op je lunch en meer... 


Jouw werkgever

In 1978 begonnen als delicatessenwinkel. Nu uitgegroeid tot dé specialist in horeca op maat en daarbij één van de grootste horecawerkgevers van Nederland met 500+ door het hele land.

Onze horeca zit bijna altijd onder het dak van een ander: binnen verschillende bedrijven, op de luchthavens, in musea, in ziekenhuizen, dierentuinen en nog veel meer. Ontdek op ons TikTok account de verschillende smaken!


Jouw sollicitatie

  • Online solliciteren

    Gewoon doen. Je vult een paar gegevens in + je cv en motivatie.


  • Korte kennismaking

    Binnen 5 werkdagen krijg je een belletje.


  • 1 of 2 gesprekken

    Op locatie om elkaar face-to-face te ontmoeten.  


  • Aan de slag bij Vermaat

    YES, wij kijken uit naar je komst!


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in