+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Terneuzen.
Laad meer vacatures

Engineer Bouwkunde Terneuzen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van complexe staalbouwprojecten voor de industriele sector als Medior Engineer Bouwkunde. In deze rol in Terneuzen draag je bij aan de ontwikkeling van toonaangevende projecten. Werk in een internationaal bedrijf met een informele werksfeer, waar innovatie en technische uitmuntendheid centraal staan. Profiteer van een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder baangarantie, een competitief salaris, pensioenopbouw, en een woon-werkvergoeding. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een volgende stap in je carrière als Medior Engineer Bouwkunde? In deze rol, gevestigd in Terneuzen, speel je een cruciale rol in het ontwerpen en analyseren van complexe staalbouwprojecten voor de industriële sector. Met jouw ervaring en expertise draag je bij aan de verdere ontwikkeling en optimalisatie van bouwkundige constructies. Klaar om je vaardigheden te benutten en bij te dragen aan toonaangevende projecten? Reageer nu en word onderdeel van ons gepassioneerde team!


Waar ga je werken?

Je wordt lid van een internationaal bedrijf in staalconstructies gevestigd in Terneuzen, dat actief is in de industrie vanuit diverse productiefaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije. Het bedrijf richt zich op het ontwerpen, produceren en installeren van staalconstructies voor diverse sectoren, waaronder industrie, (petro)chemie, energie, voeding en bouw. Daarnaast hebben ze expertise in fabrieksonderhoud, aanpassingen van bestaande constructies (brownfield) en veiligheidsanalyses. Als Engineer Bouwkunde maak je deel uit van een compact, enthousiast team met een plezierige en informele werksfeer. Hoewel je grotendeels zelfstandig werkt, onderhoud je tijdens de dagelijkse taken nauw contact met collega's van het Engineering-team voor ondersteuning en essentiële informatie.


Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren Engineer Bouwkunde met een stevige achtergrond in staalprojecten binnen de industriële sector? Als Medior Engineer Bouwkunde in Terneuzen krijg je de kans om je expertise naar een hoger niveau te tillen in een stimulerende omgeving waar innovatie en technische uitmuntendheid voorop staan. Voeg je bij ons team en neem een rol aan bij het ontwerpen en analyseren van uitdagende staalconstructies. Jouw werkzaamheden bestaan uit:

  • Ontwerp en optimaliseer complexe staalconstructies volgens de hoogste industrienormen en veiligheidsvoorschriften, waarbij je gebruik maakt van je uitgebreide ervaring en technische kennis.
  • Voer grondige structurele analyses uit om de veiligheid en efficiëntie van de ontworpen constructies te waarborgen, en werk samen met het team om innovatieve oplossingen te vinden voor technische uitdagingen.
  • Luister actief naar de wensen van klanten en vertaal deze naar praktische en haalbare ontwerpen, waarbij je jouw creatieve inzichten en professionele ervaring inzet om aan de verwachtingen te voldoen.
  • Optimaliseer voortdurend het ontwerp- en constructieproces door middel van feedback en verbeteringen, en draag bij aan een efficiënte en gestroomlijnde projectuitvoering.
  • Werk nauw samen met collega's en stakeholders, en deel je kennis en ervaring met junior teamleden om een positieve bijdrage te leveren aan het succes van het project en de professionele groei van het team.
Wat verwachten wij van jou?

Goed om te weten: onderstaande geldt als richtlijn voor de functie van Engineer Bouwkunde in de regio Terneuzen. Beschik jij over andere kwaliteiten en ervaring die ook bij deze functie past? Dan is dit mooi meegenomen! We gaan graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken! Je beschikt over de volgende eisen:

  • In het bezit van een HBO diploma in de richting van Engineering of Tekenaar met minimaal 3-5 jaar werkervaring
  • Andere richtingen die aansluiting vinden: (werktuig)bouwkunde, weg- en waterbouw en/of civiele techniek
  • Je beschikt over cijfermatig inzicht en analytische vaardigheden;
  • Je denkt in creatieve, technische oplossingen.

Enthousiast? Solliciteer dan op deze vacature! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en nodigen je uit voor een intake bij ons op kantoor. Onder het genot van een bak koffie en oprechte interesse leren wij elkaar beter kennen!


Wat kun je van ons verwachten

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je hebt al enige ervaring opgedaan in je vakgebied en beschikt over de nodige kennis en vaardigheden. Jij hebt bij ons de mogelijkheid om zowel op professioneel gebied als persoonlijk gebied te groeien. Verder is het volgende aan de orde in jou functie als Engineer Bouwkunde in de regio Terneuzen:

  • Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 3.500 en € 5.000 bruto per maand;
  • Je hebt baangarantie door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Je hebt een pensioenopbouw via het STiPP Plus Pensioenfonds;
  • Je bent werkzaam in de CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Je ervaart een goede, informele werksfeer die je uitdaagt om zelf het initiatief te nemen.
  • Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,23 cent per gereden kilometer;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in