+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Project Management Ondersteuner - Tiel Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.256 - € 4.370 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Elke dag maak je het verschil voor onze cliënten door projecten tot leven te brengen. Als Project Management Ondersteuner werk je in een team dat zorgt dat de zorg altijd goed is. Je helpt met veel verschillende dingen, zoals het opzetten van projecten en het zorgen dat alles goed gaat. Je werkt deels op kantoor en deels thuis. Het is een leuke baan waar je veel kunt leren en waar je samenwerkt met fijne collega's. Je krijgt ook een telefoon en laptop om mee te werken. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Stel je voor: elke dag krijg je de kans om projecten tot leven te brengen die het verschil maken voor onze cliënten. Als Project Management Ondersteuner bij Santé Partners in Tiel ben jij de drijvende kracht achter strategische initiatieven die ervoor zorgen dat onze cliënten thuis of in de wijk de zorg krijgen die ze nodig hebben, in elke levensfase. Ben jij klaar om deze uitdagende rol te omarmen en bij te dragen aan positieve verandering? Ontdek meer hieronder en laat je inspireren!

Project Management Ondersteuner - Tiel
24 uur per week

Jij als Project Management Ondersteuner…
deze rol binnen Santé Partners is jouw op het lijf geschreven en biedt volop mogelijkheden om je talenten te ontplooien. Als je houdt van een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is, dan is deze vacature zeker iets voor jou. Je bent graag de helpende hand voor je collega's en draagt actief bij aan het verbeteren van projectmatig werken binnen de organisatie. Word lid van ons PMO-team en draag bij aan de verdere professionalisering van onze projecten op organisatieniveau.

Concreet houd jij je bezig met:

  • Opzetten, inrichten, ondersteunen en uitvoeren van de projectenadministratie
  • Coördinatie en monitoring van de voortgang van projecten (o.a. in rapportages)
  • Opzetten en uitvoeren van projectaudits
  • Opzetten en onderhouden van projectmatig werken (o.a. werkinstructies, procesbeschrijvingen, formats)
  • Organisatie van trainingen/cursussen t.b.v. projectmatig werken
  • Ondersteuning bij inventarisatie, coördinatie en aanvragen van subsidiemogelijkheden
  • Organiseren van overleggen en verslaglegging voor de sturende organen op het gebied van projecten

Je bent als PMO-er verantwoordelijk voor de ondersteuning bij inrichting, bewaking, samenhang, documentatie en rapportage van projecten. Om zo de projectorganisatie te ondersteunen bij de uitvoering van strategische projecten.

Jouw nieuwe werkplek
Bevindt zich bij de Service Organisatie van Santé Partners in Tiel, daarnaast kun je een deel van je werkzaamheden vanuit huis doen. Intern heb je vooral te maken met de collega projectleiders en de regiodirecteuren en directeuren van de service organisatie. Als Project Management Ondersteuner maak je deel uit van het Bestuursbureau, dat onder de bestuurssecretaris valt. Je werkt samen met de PMO coördinator en de projectcontroller in het team PMO. Binnen dit bureau werken ook adviseurs op het gebied van Marketing en Communicatie, kwaliteit evenals een jurist/functionaris gegevensbescherming. De sfeer op kantoor is collegiaal, open en informeel. Hier wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor aandacht en verbinding met elkaar. De voorkeur gaat uit naar een collega met een vleugje humor en relativeringsvermogen.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

  • een bruto maandsalaris tussen de €3.256,- en €4.370,-, schaal FWG 50 (cao VVT).
  • eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • 8% vakantiegeld.
  • Telefoon en laptop
  • reiskostenvergoeding conform cao VVT
  • pensioenregeling

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:
✓ HBO-opleiding
✓ Proactief, verantwoordelijk en communicatief vaardig (ook goede schriftelijke vaardigheden)
✓ Minimaal 1 jaar ervaring in een projectmatige/planmatige functie en/of omgeving.
✓ Het is fijn als je kennis hebt van subsidieaanvragen
✓ Gevoel voor humor is altijd welkom
✓ Kennis van of ervaring in de zorgsector is een pre

Samen sterk met Santé Partners
Wij willen samen het verschil maken, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Informatie en solliciteren
Is het ondersteunen bij Projecten jou op het lijf geschreven? Dan willen we heel graag met je in contact komen, dus reageer dan direct! Zodra wij dé kandidaat gevonden hebben zal deze vacature sluiten. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Petra Pernot (06-33020343 ). Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel of app met Lea van Heun, adviseur recruitment.

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in