+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Consulent Schuldhulpverlening Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wil jij mensen helpen die in de schulden terecht zijn gekomen? Dan ben jij de Consulent Schuldhulpverlening die we zoeken! In de praktijk blijken burgers niet zomaar met schulden bij de gemeente aan te kloppen. Daarom is het belangrijk dat je binnen deze functie een empathische en begripvolle houding aanneemt, maar ook op een professionele manier de afstand bewaard. Je gaat je bezig houden met het voeren van intakegesprekken met cliënten en zorgen dat de situatie duidelijk in kaart word gebracht. Hierbij houd je ook rekening met de eventuele achterliggende problematiek. Achteraf zorg je dat alle administratieve gegevens op nauwkeurige wijze worden verwerkt. Ook sta je in contact met de schuldeisers en kom je met hen tot betalingsregelingen. Je doel is om de inwoner weer financieel zelfredzaam te maken en begeleidt totdat de cliënt weer schuldenvrij 

Gevraagd

Voor deze vacature is het belangrijk dat je een expert bent op het gebied van schuldhulpverlening. Je hebt brede kennis van actuele wet- en regelgeving op het gebied van schuldhulpverlening. Verder is het van belang dat je beschikt over inlevingsvermogen, goed kunt samenwerken en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je bent namelijk regelmatig in gesprek met cliënten en collega's. Om deze reden is het ook belangrijk dat je analytisch kunt nadenken, om zo een vraag te kunnen ophelderen. Het gaat in schuldhulpverlening namelijk ook vaak over een vraag achter de vraag. 

Om cliënten goed te kunnen helpen voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Je bezit kennis van actuele wet- en regelgeving ten aanzien van schuldhulpverlening. 
  • Je hebt HBO werk- en denk niveau (afgeronde sociale opleiding)
  • Je hebt ervaring met de 1e fase Schuldhulpverlening


Aanbod

  • Een salaris dat aansluit bij jouw ervaring (max. €4300,-) 
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 36 uur per week.
  • Een goede pensioensregeling.
  • Een contract bij Matchpartner.
  • Een reiskosten voorziening van deur tot deur.


Bedrijfsomschrijving

De gemeente luistert naar haar burgers, bezoekers en bedrijven. Dit doen zij door aandachtig te luisteren naar de vraagstukken die aan bod komen. Het is voor de gemeente belangrijk om continu in contact te blijven staan met inwoners en partners om met hen oplossingen te vinden. Dit kan door een samenwerking of coproductie aan te gaan. Uiteindelijk heeft iedereen hetzelfde doel: een zelfredzame samenleving. Deze samenleving verandert continu en het is van belang dat de medewerkers van de gemeente kunnen meebewegen met deze ontwikkelingen. Daarom wordt er van hen verwacht dat zij hier continu op in kunnen blijven spelen en kunnen voldoen aan de nieuwe eisen en wensen van de verschillende partijen.Je komt tijdens het uitvoeren van deze functie in dienst van Matchpartner. Matchpartner is dé specialist op het gebied van werving en selectie en detachering binnen vier specialismen; Gemeente, Zorg en Welzijn, Arbo en Verzuim en Onderwijs. Matchpartner staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak met oog voor de wensen van jou als persoon achter een CV. Onze doelstelling is om te zorgen dat jij met een positief gevoel aan een nieuwe uitdaging begint. Wat mag je verder van Matchpartner verwachten?Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar kandidaten;Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk aan uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden;Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten;Wij zijn transparant en wij streven altijd naar goede communicatie met betrekking tot terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in