+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Psycholoog Revalidatie Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchpartner

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van revalidatiepsychologie, waar je als Psycholoog Revalidatie een cruciale rol speelt in het leven van mensen met chronische pijn. Werk in een ambitieuze omgeving waar de toekomst intern een GZ-opleiding voor psychologen omvat. Je behandelt clienten met somatische klachten, zowel individueel als in groepsverband, en past je expertise in CGT, ACT en/of EMDR toe. Jouw inzet draagt bij aan het welzijn van anderen. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een gespecialiseerd revalidatiecentrum zoeken wij een psycholoog. Er wordt behandeling aangeboden aan cliënten met chronische pijn. Deze komen doorgaans uit Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Er is de ambitie in de toekomst intern een GZ-opleiding aan te bieden aan de psychologen.

Als Psycholoog Revalidatie ontmoet jij als behandelaar mensen met diverse somatische klachten. Een behandeltraject duurt doorgaans 16 weken. De behandeling is zowel in groepsverband als individueel.

Je zet je in om er voor te zorgen dat cliënten zich snel op hun gemak zullen voelen. Samen met een multidisciplinair team stippel jij een behandeltraject uit waarbij individuele én groepsbegeleiding ingezet kan worden. Jouw expertise op het gebied van CGT, ACT en/of EMDR is een belangrijk onderdeel van de behandeling. 

Graag vertellen wij jou meer over de organisatie en de functie. 



Gevraagd

Als Psycholoog Revalidatie beschik je over: 

  • Een Master-opleiding tot psycholoog en een LOGO verklaring;
  • Liefst kennis/ervaring met revalidatie;
  • Een zelfstandige en flexibele werkhouding;  
  • Je bent hulpvaardig richting cliënten, accuraat en stressbestendig. 


Aanbod

Zowel parttime als fulltime mogelijk. Salaris conform schaal 60.

Bedrijfsomschrijving

Een organisatie gericht op revalidatie waarbij maatwerk en het betrekken van het systeem rond patiënten de doelstelling is. Elke locatie heeft een eigen aandachtsgebied waarbij er wordt gewerkt in een multidisciplinair team.De medewerkers van deze organisatie zijn gericht op ontwikkelingen van de behandelmethodieken waarbij ook regelmatig groep behandelingen worden ingezet. In deze functie heb je eigen regie over je werk maar daarnaast werk je intensief samen voor de beste behandeling voor de patient. Sinds 2002 is Matchpartner landelijk actief als specialist in werving & selectie en detachering binnen de branches: re-integratie, mobiliteit, verzuim, zorg en welzijn, later ook onderwijs en de gemeentemarkt.Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar gespecialiseerd personeel. Onze kandidaten zijn klaar voor een nieuwe uitdaging binnen hun specialisme. Matchpartner zorgt voor de optimale match tussen deze partijen. Onze kernwoorden zijn: snel, deskundig, flexibel en to the point.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in