+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Commercieel medewerker Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Met je eerste saleservaring klaar voor een volgende stap? Als commercieel medewerker binnendienst bij een toonaangevende leasing specialist krijg je de kans om je volle potentie te benutten. Je wordt het kloppende hart van de organisatie, met een eigen klantenportefeuille en veel ruimte voor zelfstandigheid. Geniet van een competitief salaris, een auto van de zaak, en een collectieve pensioenregeling, naast continue ontwikkelingsmogelijkheden. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Met je eerste ervaring binnen de sales wereld in de pocket ben je toe aan het maken van een volgende stap. Eentje die je de kans geeft om je volle potentie te gaan ontdekken. Klein beginnen en steeds meer taken en verantwoordelijkheden naar je toe trekken. Dat is precies wat je bij deze opdrachtgever te wachten staat. Als commercieel medewerker binnendienst bij onze opdrachtgever in Tilburg word je het kloppende hart van de organisatie. Jij zorgt ervoor dat de MKB-klanten van de opdrachtgever zich begrepen en gewaardeerd voelen. Met jouw eigen klantenportefeuille en een flinke dosis zelfstandigheid en commercieel inzicht vorm jij samen met je buitendienst collega een onverslaanbaar team dat klanten helpt met op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen.

In een markt die voortdurend in beweging is, sta jij aan de voorhoede om klanten te voorzien van innovatieve oplossingen die voor hen echt een verschil maken. Wat deze functie onderscheidt van alle andere? Dat is de vrijheid en het vertrouwen dat je krijgt om jouw rol als commercieel medewerker in de binnendienst vorm te geven. Dit is jouw podium om te laten zien hoe jij met jouw commerciële inzicht en servicegerichte houding bijdraagt aan de groei van het bedrijf én aan de tevredenheid van de klanten.


Waar kom jij te werken?

Wanneer je binnenstapt bij deze organisatie in Tilburg voel je meteen: dit is geen doorsnee bedrijf. We hebben het hier over dé specialist in leasing, waar onafhankelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Vergeet strakke kaders of beperkingen door specifieke merken of diensten. Hier draait het om jouw vrijheid om klanten écht te helpen met oplossingen die passen. In een hip en ruim kantoorpand in Tilburg kom je terecht in een team met gedreven professionals die alle ins en outs van de leasingwereld kennen en begrijpen. Met een mix van snel schakelen, flexibiliteit en een stevige dosis Tilburgse gezelligheid, maken zij hier elke dag het verschil voor een grote portefeuille klanten.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Een snelle blik op je belangrijkste verantwoordelijkheden:

je werkt offertes en calculaties uit en neemt de opvolging daarvan op jeje adviseert relaties over de beste mobiliteitsoplossingenje ondersteunt de accountmanagers die werkzaam zijn in de buitendienstje zorgt ervoor dat alle klantgegevens up-to-date zijn en verwerkt nieuwe informatieje pakt afspraken op die voortvloeien uit (internationale) tenders en voert deze uitje vormt het eerste aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klantenHerken jij jezelf hierin?
je hebt een hbo diploma op zak, het liefst in een commerciële richtingje neemt minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie met je mee, bij voorkeur binnen de automotive/leasebrancheje bent 32-40 uur beschikbaarjouw hart gaat sneller kloppen van alles wat met automotive en leasing te maken heeftje beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschriftje woont in (de buurt van) TilburgWat krijg je ervoor terug?

Belangrijke vraag, belangrijk antwoord. In deze rol ben je o.a. zeker van: 

een salaris van €2.800 tot €4.000 bruto per maand (o.b.v. ervaring)een auto van de zaakeen collectieve pensioenregeling25 vakantiedagendiverse trainingen en workshops om jezelf te blijven ontwikkelen

En, ben je verkocht? Solliciteer direct via de sollicitatieknop of mail mij via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen over deze vacature kun je mij ook telefonisch bereiken op 013 580 27 20. Spreek ik je snel? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in