+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Medior PHP Developer Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van een creatieve agency die innovatie ademt. Met een focus op impact en ervaring boven techniek, werk je aan projecten voor toonaangevende merken. Geniet van de afwisseling tussen verschillende divisies, elk met unieke technologische uitdagingen. Hier gelooft men in continue ontwikkeling en uitdaging, met ruimte voor jouw groei. Ervaar de georchestreerde chaos die leidt tot grensverleggende resultaten. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren Laravel developer die een nieuwe baan zoekt bij een bedrijf wat structuur heeft maar net genoeg chaos om te kunnen blijven innoveren en vernieuwen? Doe je toekomstige zelf dan een plezier en lees deze vacature. 

"Be like water"

-Bruce Lee

Het Bedrijf

Deze creatieve agency is niet je standaard software bedrijf. Waar de meeste software bedrijven de techniek voorop hebben staan en vanuit daar de oplossing bouwen. Werken zij net iets anders.

Zij kijken naar de impact en de ervaring die moet worden gebouwd en zorgen daarna wel dat de techniek in orde is. En dat doen ze al 12 jaar enigszins succesvol;)

Het bedrijf is nu 80 werknemers groot (waarvan 30 development) en wordt er dagelijks gewerkt aan digitale producties voor de grootste A Merken.

Coca-Cola, Spotify of Maccie D? Dat zijn een beetje de merken waar je aan moet denken waar je mee gaat werken. Best prima om te vertellen op verjaardagen lijkt me zo. Oh en de Efteling ook. Vet toch.

De Functie

Binnen dit bedrijf hebben ze meerdere divisies waar je kan komen te werken.

Platform, Events, Engagement & Gaming en Content. Deze zijn allemaal verbonden door techniek. Soms worden er events georganiseerd die een belangrijk online component hebben zoals streaming en ticketing. Dan wordt daar aan gewerkt. Soms moet er een heel platform worden gebouwd voor een klant wat gekoppeld zit aan een game. En elke keer als er zo'n nieuwe productie is (die 6 weken tot 9 maanden kan duren) dan wordt er gekeken waar jij lekker op gaat. Die afwisseling moet je namelijk wel liggen.

Ze geloven er hier namelijk niet in dat je maar 1 trucje kan. De visie is hier dat je jezelf moet blijven ontwikkelen en uitdagen en dat kan niet als je vastzit in een routine. Daarom zijn ze ook niet bang om hun klanten uit te dagen waardoor ze zelf uit hun comfortzone moeten stappen. Innoveren en vernieuwen staat hier voorop omdat je zo er voor zorgt dat je bestaansrecht blijft houden en voorop loopt in een hele concurrerende wereld.

Vandaar dat er een hele mooie georchestreerde en gezonde chaos heerst, want zonder wrijving geen glans zoals mijn oma altijd zei.

Wat jij moet kunnen
  • Laravel is je weapon of choice, Symfony mag ook.
  • 2-3 jaar werkervaring als basis. Natuurlijk zegt dit niet veel over je vaardigheden maar het is een goede maatstaaf. Je wordt veel vrij gelaten en er wordt verwacht dat je wel het een en ander zelfstandig kan oppakken. Over het algemeen kan dat na zoveel jaar ervaring. Kan jij dat nu al na 1 jaar? Ook goed:)
  • HBO werk en denk niveau. Dat heeft met de zelfstandigheid te maken. Denk jij dat je het wel kan. Ook goed:)
  • Netjes standaard PSR en SOLID werken
  • Interesse in technieken buiten de stack waar je bekend mee bent. Ze gaan bijvoorbeeld ook meer richting Node.js en Typescript georiënteerde applicaties werken.
Wat jij krijgt
  • Een salaris tot 70.000 per jaar afhankelijk van ervaring uiteraard.
  • Iets wat makkelijk is uit te leggen op verjaardagen (iedereen kent de dumpert app)
  • Een hybride functie (2-3 dagen per week op kantoor)
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen

Geinteresseerd? Mooi! solliciteer dan hier of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0682099493

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in