+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Klantcontact medewerker declaraties CZ Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 24 - 34 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,71 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Kom werken als klantcontact medewerker declaraties bij een bekend zorgverzekeraar. Je helpt mensen met vragen over hun verzekering en zorgt dat declaraties goed worden verwerkt. Je werkt met een team dat jouw groei en ambities belangrijk vindt. Je kunt zelfs doorgroeien naar een andere functie. Plus, je hebt de kans om deels vanuit huis te werken. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Met een glimlach naar je werk? Als veelzijdig klantcontact medewerker declaraties is dat voor jou een fluitje van een cent. Zo geeft deze job je veel afwisseling en een kans om hybride te werken. Dat alles voor een salaris van €15,71 bruto per uur. Wat je verder te wachten staat? Het betreft een ouderwetse 50/50 rol. 50% klantcontact, 50% administratie. Op dagelijkse basis ga je telefonisch vragen van klanten beantwoorden over uiteenlopende verzekeringen. Dit doe je voor de afdeling farmacie en verbruik. Een afdeling die zich richt op wondverzorging, incontinentie en o.a. testmateriaal rondom diabetes. Naast het beantwoorden van vragen begeleid je diverse aanvragen op administratief vlak. Wordt er een aanvraag gedaan, moet deze administratief foutloos verwerkt worden. Zo krijgt iedereen qua ingediende declaraties uiteindelijk precies waar diegene recht op heeft.

Good te know: het betreft een tijdelijke rol t/m september van dit jaar met uitzicht op verlenging wanneer jullie dit allebei zien zitten. 


Waar kom jij te werken?
Jouw nieuwe werkplek vind je bij CZ. Met recht een A-merk op het gebied van zorgverzekeringen. De missie? Zorg voor iedereen in Nederland toegankelijk, goed en betaalbaar maken en houden. Je werkplek zelf, die tref je aan op je eigen afdeling binnen het kantoor in Tilburg. Op de dagen dat je niet vanuit huis werkt dan, aangezien men een 50/50 regel hanteert waarin de werkdagen op kantoor en die vanuit huis standaard afwisselen. Wat CZ verder maakt tot een organisatie waar men graag voor werkt? Hier dragen de uitgebreide mogelijkheden sterk aan bij. Als uitzendkracht binnenkomen en uitgroeien tot teamleider op de afdeling, of switchen van afdeling of functie omdat deze meer of nieuwe uitdagingen biedt. Men kijkt hier nergens van op, heeft het allemaal eerder meegemaakt en dat maakt dat er altijd ruimte is om het gesprek aan te gaan over jouw ontwikkeling en ambities. Zo ook op de werkvloer zelf waar, ondanks de grootte van de organisatie, op alle afdelingen een sfeer hangt die hecht aanvoelt.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Door de dag heen ga je bezig zijn met:

het beoordelen en verwerken van ingediende declaratieseen stukje communicatie over de beoordelingen richting klant, zorgverleners en internecollega's. Hierin geef je toelichtingen waarom nota's zijn goedgekeurd of afgekeurdhet telefonisch beantwoorden van klantvragen. Ook spreek je meerdere zorgverlenershet bijhouden van je persoonlijke mailboxHerken jij jezelf hierin?
mbo 4 werk- en denkniveau 24 tot 34 uur per week beschikbaargeen vakanties gepland tot eind septembersecuur, sociaal, leergierig en assertiefadministratieve aanleg en/of ervaringgeen angst om te bellenWat krijg je ervoor terug?
een salaris van €2723,06 bruto bij fulltimeextra ontwikkeling dankzij gratis toegang tot de Work-on Talent Academyeen stel fijne collega's in een dynamische werksfeer8,33% vakantiegeld over je gemaakte uren8,5 % eindejaarsuitkeringvergoeding van je reiskosten wanneer je deze maaktde mogelijkheid om voor de helft van je werkweek vanuit huis te werken

Iets voor jou? Solliciteer nu via de button of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Liever eerst bellen? Dit mag naar 013 - 580 27 20. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in