+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Franstalig Klantenservice Medewerker Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bureau Klantcontact

Gevraagd

  • 12 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Frans (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,21 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende klantenservice functie en spreek je vloeiend Frans en Nederlands? Wil je zelf je werktijden kunnen bepalen en na je inwerkperiode vanuit huis kunnen werken? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou!

Functie
Voor onze opdrachtgever in Den Bosch zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste klantenservice medewerker. Je gaat aan de slag voor bekende mode-merken zoals Miss Etam, Shoeby en diverse anderen. Klanten nemen via telefoon, mail en chat contact met je op voor vragen over bestellingen, retourzendingen, betalingen of andere gerelateerde zaken. Jij weet als geen ander de klantsituatie helder in beeld te krijgen en op een efficiënte wijze op te lossen. Je denkt mee met de klant op empathische wijze en bent je bewust van jouw rol als het visitekaartje van de modebedrijven.

Functie-eisen
In deze functie heb je contact met Franstalige en Nederlandse klanten. Het is dus vereist dat je vloeiend Frans spreekt en schrijft. Daarnaast beschik je over een prettige telefoonstem, ben je handig met computersystemen en heb je een groot empathisch vermogen om klanten geduldig en vriendelijk te helpen. Voordat je start als klantenservice medewerker ontvang je een uitgebreide training waarin je alles leert over de modebedrijven en de computersystemen.

Werktijden en thuiswerken
De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00u tot 22:00u, op zaterdag tussen 09:00u en 18:00u en op zondag van 09:00u tot 15:00u. Binnen deze uren wordt in overleg met je teamleider je werkrooster samengesteld. Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar en kunt maximaal 40 uur per week werken. Dankzij deze flexibele openingstijden is deze baan ook perfect te combineren met je studie. Na je inwerkperiode van twee tot drie maanden is het mogelijk om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Salaris
Als basissalaris ontvang je €16,21 bruto per uur, exclusief vakantiegeld en vakantiedagen. Je begint met een contract van 7 maanden met vaste uren en bij goed functioneren krijg je een vast contract aangeboden. Woon je buiten Den Bosch? Dan heb je recht op reiskostenvergoeding.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren:
Ben je enthousiast over deze vacature? Stuur dan je sollicitatie in via de sollicitatiebutton op deze pagina. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Je kunt ook via WhatsApp solliciteren op dit nummer. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in