+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Klantenservice Medewerker DPD Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,06 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan waar je klanten helpt met vragen over hun pakket? Bij DPD in Den Bosch kan je aan de slag als klantenservice medewerker. Je werktijden kan je zelf kiezen, wat fijn is voor je planning. Je praat vooral in het Nederlands, maar Engels is ook belangrijk. Na een week training kan je deels van thuis werken. Dit werk is een mooie kans om met mensen te werken en flexibel te zijn. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende klantenservice baan en ben je communicatief vaardig? Wil je je eigen werktijden bepalen? Lees dan snel verder!

Functie

Onze opdrachtgever DPD is op zoek naar klantenservice medewerkers in Den Bosch. In de functie nemen klanten telefonisch of per e-mail contact met je op met vragen die gaan over hun pakket. Deze vragen kunnen variëren met vragen waar hun pakket is, wanneer zij hun pakket kunnen verwachten, of bijvoorbeeld problemen dat ze hem niet hebben ontvangen. Door de juiste vragen te stellen, achterhaal je wat de klant wil en geef je als klantenservice medewerker passend advies. De functie is voornamelijk in het Nederlands, maar het is ook belangrijk dat jij je mondeling goed in het Engels kan redden.

Werktijden

De werktijden kun je zelf inplannen van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30.
Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en maximaal 40 uur per week. De training is 1 fulltime werkweek op locatie, daarna is gedeeltelijk thuiswerken mogelijk.

Salaris

Als basis-salaris ontvang je 14,06 bruto per uur, excl. vakantiegeld en vakantiedagen.
Woon je verder dan 5 kilometer van het bedrijf af? Dan heb je recht op reiskostenvergoeding. Het salaris zal maandelijks worden uitbetaald en je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Over ons

Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze vacature? Stuur dan je sollicitatie in via de sollicitatiebutton op deze pagina. Binnen één werkdag nemen we telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Je kunt ook via WhatsApp solliciteren op dit nummer. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in