+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tiel.
Laad meer vacatures

Klantenservice Medewerker Antwoordservice Tiel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,02 - € 19 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in het klantcontact? Wil je graag een afwisselende functie met flexibele indeling van werktijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
Voor onze opdrachtgever in Tiel zijn we per direct op zoek naar klantenservice medewerkers. Als klantenservice medewerker kom je te werken voor een zogenoemde antwoordservice. Dit betekent dat je voor diverse bedrijven het aanspreekpunt bent. Zo neem je telefoons aan, beantwoord je emails en verwerk je ook binnenkomende storingen in het systeem. Dit doet onze opdrachtgever voor een breed scala aan bedrijven. Zo komt het voor dat je het ene moment de telefoon opneemt namens een tandartspraktijk, en het volgende moment behandel je een binnenkomende storingsmelding voor een loodgietersbedrijf. Dit maakt de functie dan ook zo leuk en afwisselend! Via het systeem waar je mee werkt kan je direct zien voor welke klant je de telefoon opneemt en welke vragen je kan stellen om de situatie goed in kaart te brengen. Uiteraard start je met een inwerkperiode zodat je alle systemen goed leert kennen en weet hoe je moet reageren in diverse situaties.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met een prettige telefoonstem en uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast kan je snel schakelen tussen verschillende computersystemen en vind je het leuk om voor diverse bedrijven het visitekaartje te zijn. Daarnaast ben je flexibel qua uren (zie het kopje ‘werktijden’) en ben je bereid om trainingen en cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Omdat je één op één zal worden ingewerkt zit er geen standaard trainingsperiode aan deze functie.

Werktijden
De antwoordservice is 24/7 geopend. Dit betekend dat we flexibele beschikbaarheid verwachten van onze medewerkers, en de bereidheid om in de avonden en weekenden te werken. Uiteraard krijg je een mooie toeslag op je avond en weekenduren (zie het kopje ‘salaris’). Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, je kan maximaal 36 uur per week werken.

Salaris
Het basis-salaris is tussen de €16,02 en €19 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Ook zijn deze bedragen excl. vakantiegeld en de opbouw van vakantiedagen. Daarnaast ontvang je avond-, nacht, en weekendtoeslagen van 10%, 20% en 35% bovenop je salaris. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever en werkt dus niet op uitzendbasis. Je start met een jaarcontract voor 24 tot 36 uur per week, je hebt dus direct zekerheid qua werk- en inkomen. Daarnaast bouw je vanaf de eerste werkdag pensioen op, heb je recht op reiskostenvergoeding en is er mogelijkheid om te parkeren bij het kantoor van onze opdrachtgever. Je hebt standaard 24 vakantiedagen.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.

Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in