+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Klantenservice medewerker Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Actief Werkt!

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Actief Werkt!

Gevraagd

  • 20 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.316 - € 3.042 p/m

Vacature in het kort

Hou je van helpen en ben je goed met techniek? Dan is deze baan perfect voor jou! Je komt te werken in een team dat klanten helpt met vragen over technische producten. Je praat met klanten via de telefoon, e-mail of chat en zorgt dat ze tevreden zijn. Je werkt samen met leuke collega's en er zijn vaak gezellige borrels en feesten. Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

"Helpen zit in je bloed en techniek is jouw ding? Voel je je thuis in een klantenservice team? Dan ben jij degene die we zoeken!"

In een wereld waar technologie steeds belangrijker wordt, blijft klantenservice cruciaal. Als jij oplossingsgericht, vriendelijk en servicegericht bent, dan zoeken we jou. Zelfs in uitdagende situaties blijf je vriendelijk en vind je snel de kern van het probleem. Je adviseert klanten over de producten en diensten van dit bedrijf en overtuigt hen van de meerwaarde ervan.

Jouw verantwoordelijkheden:

Het klantcontact verloopt via telefoon, e-mail, WhatsApp of chat. Je adviseert klanten over onze producten en diensten, vindt oplossingen die de klanttevredenheid verhogen en houdt de klantadministratie bij.

Dit lukt je door werk te maken van:

  • Efficiënt klantcontact
  • Adviseren van klanten
  • Oplossingen vinden voor klanttevredenheid
Over het opdrachtgever

Als klantenservice medewerker kom je terecht bij een dynamisch bedrijf in Den Bosch met meer dan een eeuw ervaring in technische dienstverlening. Het team bestaat uit gepassioneerde professionals die streven naar uitmuntendheid. In een dynamische omgeving ondersteunen ze elkaar en worden successen gevierd met gezellige vrijdagmiddagborrels.


Wat wij jou bieden

Je verdient tussen € 2316 en € 3042 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van ervaring. We bieden zowel parttime als fulltime mogelijkheden, een hecht team en een informele werksfeer. Daarnaast organiseren we gezellige vrijdagmiddagborrels en jaarlijkse bedrijfsfeesten.


Wat vragen wij van je

Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent beschikbaar voor 20 tot 38 uur per week en hebt ervaring met klantcontact.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in