+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Projectleider energie Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jans Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Ben jij de projectleider die energie krijgt van verduurzaming in jouw directe leefomgeving? Met jouw team enthousiaste professionals ga jij invulling geven aan de duurzame projecten betreft de energietransitie. Met jouw passie en daadkrachtige aanpak vertaal je ideeën naar de praktijk. Dit door de expertise uit jouw team maximaal te benutten en bij te sturen waar nodig.

Over de werkgever

Onze opdrachtgever is een daadkrachtige en innovatieve Brabantse onderneming met groeipotentie. Binnen dit bedrijf liggen er voor jou toekomstgerichte carrière kansen. Dit creëert de perfecte mogelijkheid om structureel bij te dragen aan nieuwe projecten op gebied van duurzame energie. Hiertoe behoren: wind- en zonne-energie, waterstof en warmtenetten. Allen zijn facetten die impact hebben op het behalen van de Nederlandse milieudoelstellingen. Hierbij combineer jij jouw praktische en theoretische kennis en ervaring. Je werkt in deze functie met veel verschillende partijen samen. Het is belangrijk dat jij het overzicht behoudt en de voortgang bewaakt. Daarbij motiveer jij jouw team dagelijks op eigen wijze om zo samen tot de gewenste resultaten te komen.  

Wat vragen wij:

Jij bent van nature een enthousiaste persoonlijkheid die graag de verbinding maakt met anderen. Met jouw analytische blik, technische kennis en innovatieve ondernemersgeest, neem je graag de leiding op je voor diverse zaken. Hiertoe behoren: wind- en zonne-energie, maar ook waterstof en warmtenetten. Allen zijn facetten die impact hebben op het behalen van de Nederlandse milieudoelstellingen. Hierbij combineer jij jouw praktische en theoretische kennis en ervaring. Je werkt in deze functie met veel verschillende partijen samen. Het is belangrijk dat jij het overzicht behoudt en de voortgang bewaakt. Daarbij motiveer jij jouw team dagelijks op eigen wijze en stuurt bij waar nodig. Daarom is ervaring op gebied van leiderschap een toegevoegde waarde.  Dit om samen tot de gewenste resultaten te komen. Wij gaan ervan uit dat je op HBO niveau denkt en handelt en beschikt over een commerciële drive.

Het zou natuurlijk ideaal zijn als jij jezelf in al deze zaken herkent. Echter weten wij dat het realistisch is dat je over veel van deze eigenschappen beschikt maar wellicht niet allen. Laat het je zeker niet weerhouden om te reageren.

Wat bieden wij:

Uiteraard mag jij rekenen op een aantal prettige zaken als jij in deze functie gaat starten, te weten:

  • Kansen op gebied van carrière en kennis
  • Een marktconform salaris
  • Een auto van de zaak voor klant- en projectbezoeken, die met bijtelling ook privé gebruikt mag worden
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Een uitgesproken kans om structureel bij te dragen aan nieuwe projecten op gebied van  duurzame energie. 

Ben jij van nature een aanpakker die zijn of haar enthousiasme graag overbrengt op anderen? En daarbij de ambitie en de motivatie heeft om met onze opdrachtgevers grote stappen te zetten? Dan ben jij mogelijk de perfecte match en komen we graag met je in contact. Ook als je aanvullende vragen hebt na het bekijken van deze vacature.

Neem voor meer info contact op met Martijn Top op 0413-241999 of solliciteer direct via deze website!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in