+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Udenhout.
Laad meer vacatures

Teamleider Crediteurenadministratie Udenhout

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van crediteurenadministratie bij een bedrijf met ambitieuze groeiplannen. Als Teamleider Crediteurenadministratie leid je een team van 6, werkt samen met andere financiële teams en staat centraal in het optimaliseren en automatiseren van processen. Geniet van uitgebreide vieringen na het behalen van successen, zoals wekelijkse borrels en jaarlijkse evenementen. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Het crediteurenteam bij Hoppenbrouwers verwerkt momenteel ruim 200.000 facturen per jaar, maar verwacht tegen 2030 te groeien naar 600.000 facturen per jaar. Dit komt doordat het bedrijf ambitieuze doelstellingen heeft gesteld voor 2030, waaronder een groei naar € 1 miljard omzet, landelijke dekking met 40 à 50 vestigingen, en een toename van het aantal medewerkers van 1850 naar 5000. De financiële afdeling bestaat uit drie pijlers: Business Control, Financial Control en Transactieverwerking, waarbij de crediteurenadministratie onder de pijler transactieverwerking valt. Hoewel er al veel geautomatiseerd is bij Hoppenbrouwers, blijft het crediteurenteam essentieel voor het werk waar computers niet slim genoeg voor zijn.


Lever topkwaliteit

Om onze ambities mee waar te maken zoeken we een Teamleider Crediteurenadministratie die als verbindend en inspirerend leider fungeert voor een team van 6 medewerkers. Je werkt nauw samen met de andere teams binnen de financiële afdeling om ervoor te zorgen dat alle crediteurenprocessen soepel verlopen en betalingen tijdig worden verwerkt. Je stimuleert een positieve werkomgeving en krijgt energie van het opleiden en ontwikkelen van het crediteurenteam. Daarnaast denk je actief mee in het optimaliseren en automatiseren van processen samen met het performanceteam. En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven teamleider crediteurenadministratie. Je bent dan onder andere bezig met het:

•Boeken en controleren van inkoopfacturen, bank- en kasmutaties (je kunt meedraaien met het team)
•Onderhouden van contacten met leveranciers en interne stakeholders.
• Denkt actief mee in het optimaliseren en automatiseren van processen en zet deze verbetertrajecten samen met het performanceteam op.
•Aansturen van het crediteurenteam.
•Coachen en opleiden van de medewerkers binnen het crediteurenteam.
•Voeren van beoordelings-, MTO- en verzuimgesprekken.

Onze successen vieren we uitgebreid. Bijvoorbeeld door samen een borrel te drinken op vrijdagmiddag of tijdens onze jaarlijkse barbecue of het personeelsfeest. En dan gaan we weer door naar de volgende uitdaging .



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Met behulp van onze RoboHOP worden onze processen steeds meer geautomatiseerd maar het blijft toch mensenwerk, waarbij jouw scherpte cruciaal is richting het team en het proces! 

Jij bent het best te beschrijven als communicatief vaardig, oplossingsgericht én bent ondernemend. Jij signaleert en lost problemen snel en secuur op, door jouw creatieve ideeën en neemt het team daarin mee. Doordat je veel contact hebt met het team, collega’s en klanten communiceer jij makkelijk, duidelijk en correct als ambassadeur van ons bedrijf. Daarnaast beschik je als teamleider crediteurenadministratie over: 

•Een afgeronde financieel administratieve opleiding op HBO niveau 
•Programma’s, zoals Excel, word, trad shift en SAP zijn jou niet onbekend. Kennis van Syntess is een pré.
•Werkervaring in de crediteurenadministratie en werkervaring in een leidinggevende functie.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in