+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ulft.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Ulft

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij meer het technisch of juist het creatieve brein? Of een combinatie van beide? Dan hebben we een kans voor jou! We zoeken namelijk een werkvoorbereider en/of tekenaar. Als werkvoorbereider ga je vooral aan de slag voor beurzen in binnen- en buitenland. Als creatief brein (tekenaar) ben je zowel inzetbaar voor interieurbouw als standbouw. In deze tekst omschrijven we de functie van werkvoorbereider. Heb je interesse in de creatieve kant? Solliciteer dan ook zeker! Dan gaan we persoonlijk het gesprek aan om te kijken naar de mogelijkheden.

Wat bieden wij jou
  • VRIJMIBO en geregeld leuke personeelsfeestjes!
  • Uitzicht op een #vastdienstverband!
  • Een hecht familiebedrijf met no-nonsense cultuur
  • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden
  • Goede reiskostenvergoeding & pensioenregeling
  • Wekelijks nieuwe projecten dus volop afwisseling
Wie ben jij

Als werkvoorbereider is het belangrijk dat je initiatiefrijk, technisch en communicatief sterk bent. Je houdt van plannen, regelen en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Welke stroompunten zijn er op locatie? En wat zijn specificaties waarmee we rekening moeten houden bij het ontwerpen van een stand? Jij checkt het en vergeet geen enkel detail. Ook heb je ervaring met technisch tekenen en kun je technische tekeningen lezen. Tot slot beschik je over;

  • Mbo-4- of hbo- werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal (Frans is een pré);
  • Het vermogen om zelfstandig te werken;
  • Oog voor het totaaloverzicht.
Wat ga je doen

Als werkvoorbereider hou je je voornamelijk bezig met de standbouwtak. De directie stelt een offerte op, waarbij jij ondersteund door prijzen aan te leveren en te onderbouwen. Wanneer de offerte rond is en de klant is akkoord schiet jij uit de startblokken!

Je bent in aanloopperiode naar de beurs verantwoordelijk voor het aanvragen van o.a. stroompunten op de beurs, opbouwpassen, eventuele vergunningen en verklaringen. Je draagt zorg voor de planning en het uitwerken van standbouwprojecten inclusief het maken van werktekeningen en productietekeningen. Hierbij werk je nauw samen met de tekenaar. Tijdens de gehele periode hou je de projectadministratie bij. Je maakt werkorders, genereert paklijsten en controleert en archiveert.

Tijdens het hele proces ben jij hét aanspreekpunt voor de klant. Door jouw voorbereidingen zijn de buitendienstmedewerkers in staat om een prachtige, complete stand te realiseren. Na afloop van het project evalueer je met collega's hoe het is verlopen.

Waar ga je werken

Je gaat werken bij een internationaal opererend bedrijf. Ze leveren al jaren professioneel werk voor bouw in stands en interieur. Ze bouwen stands voor grote klanten op diverse beurzen in binnen- en buitenland. Daarbij dragen ze zorg voor alles dat te maken heeft met ontwerpen, bouwen en inrichten.

Sollicitatie

Sta jij te springen om aan de slag te gaan als werkvoorbereider of tekenaar? Dat snappen we! Een superleuke uitdaging bij een fijn bedrijf. Wie wil dat nou niet? Solliciteren kan via de button onderaan. Hopelijk spreken we je snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in