+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Begeleider of Verpleegkundige Flexbureau Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Altrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 3 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Ben jij een ervaren verpleegkundige en wil je regie houden op je agenda? Dan is werken voor het Flexbureau iets voor jou!

Werken via het Flexbureau geeft jou flexibiliteit, is leerzaam en biedt jou de kans om te ervaren welke doelgroep(en) het beste bij je past en de organisatie maakt kennis met jou.
Ga je de uitdaging aan elke keer snel de situatie in te schatten en in te springen daar waar nodig. Je kan continuïteit bieden aan afdelingen zodat goede zorg gewaarborgd blijft. Daarbij wil je eigen regie over je werk zodat je dit goed kan blijven combineren met zorg voor je gezin of andere bezigheden. Hierdoor blijft er een goede balans tussen werk en privé. Door te werken met jaarurensystematiek bieden we jou de mogelijkheid om op- of af te schalen wanneer dit nodig is.

Je biedt begeleiding en ondersteuning in de zorg aan de patiënten. Verder draag je bij aan het bevorderen van het leefmilieu op de groep. Je houdt ervan om situaties snel in te schatten en goede zorg te leveren aan onze patiënten. Je bent iemand die makkelijk contact maakt met patiënten en collega’s, je werkt immers steeds op andere afdelingen en in andere teams. Vanzelfsprekend heb je vragen wanneer je op een nieuwe afdeling komt, je stelt deze zonder te aarzelen.
Je bent flexibel maar je hebt ook de keuze om met regelmaat op dezelfde klinieken terug te komen. Hierdoor ken je het ritme van de dag en van onze cliënten, en zorg je voor continuïteit op onze klinieken.

Wat ga je doen?
Als begeleider of verpleegkundige bij het Flexbureau heb jij een unieke functie. Je hebt namelijk de kans om binnen verschillende zorgeenheden en dus met diverse patiëntendoelgroepen te werken. Afwisselend en enorm leerzaam! Je biedt zorg en begeleiding aan patiënten in het team waar je op dat moment werkt. Je kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt en hebt een open, klantgerichte houding. Tegelijk kun je ook begrenzen als de situatie daarom vraagt. Het team zal blij zijn met jou komst; dankzij jouw flexibiliteit zijn zij uit de brand geholpen en kunnen jullie samen zorgdragen voor een goede dienst.

Wil jij je oriënteren binnen de psychiatrie en kijken welke doelgroep nou écht bij je past? Dan is het werken via het Flexbureau een uitgelezen kans. Ook als jij groot belang hecht aan vrijheid, flexibiliteit en diversiteit is het werken op deze manier ideaal. Via het Flexbureau wordt regelmatig vervangingen voor een langere periode geregeld. Volop mogelijkheden dus!

Wat bieden wij jou?

  • Een contract voor bepaalde tijd (minimaal 8 maanden), met kans op verlenging.
  • Een marktconform salaris in FWG 40 van de GGZ CAO, met doorgroeimogelijkheden naar FWG 45.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand).
  • De vrijheid om zelf aan te geven wanneer jij wel en niet kunt werken. 
  • De kans om met verschillende patiënten doelgroepen ervaring op te doen, zodat jij je in de breedte blijft ontwikkelen.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige niveau 4 of 5 en bent BIG geregistreerd of een afgeronde agogische opleiding op HBO niveau (bijvoorbeeld SPH, Social Work)
  • Je hebt werkervaring binnen de psychiatrie
  • Je bent flexibel ingesteld; wordt jij kort van tevoren gebeld dat er toch nog een dienst voor je is diezelfde of de volgende dag? Dat is voor jou geen enkel probleem
  • Het werken op verschillende werkplekken vind jij een positieve uitdaging
  • Je kunt goed omgaan met snel wisselende situaties in een dynamische en soms hectische werkomgeving
  • Je werkt graag en prettig samen in een team, maar tegelijk gaat ook zelfstandig werken jou goed af

Nieuwsgierig geworden? 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de medewerkers van Altrecht Flexbureau op telefoonnummer 030-2308730. 

Twijfel je of het werken via het Flexbureau iets voor jou is? Neem ook dan gerust contact op; je bent van harte welkom om eerst kennis te maken, zodat we je kunnen vertellen hoe dit in zijn werk gaat en welke voordelen er zijn.

Solliciteer op deze vacature
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in