+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Accountmanager Licht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voltys Recruitment & Executive Search

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving Accountmanager Licht

Accountmanager/Lichtadviseur Regio: West-Nederland.

De functie:

Binnen de functie ben je als accountmanager verlichtingstechniek ben je verantwoordelijk voor zowel relatiebeheer als het werven van nieuwe klanten. Door je kennis van de verlichtingsbranche en je vaardigheden op het gebied van verkoop zijn dit taken welke je zoekt in een nieuwe functie. Naast accountbeheer heb je ook een adviesfunctie waarbij je verantwoordelijk wordt voor het (laten) maken van lichtplannen, het op locatie opnemen van werk en het maken van offertes. Door proactief in de markt te staan voer je een goed relatiebeheer en weet je de omzet bij bestaande relaties te verhogen. Kleine, maar ook (zeer) grote projecten, als Accountmanager ben je een duizendpoot met een passie voor verlichtingstechniek.

Jij:

• Meerdere jaren ervaring in de verlichtingsbranche
• Commercieel gedreven
• Ervaring als vertegenwoordiger / adviseur
• Representatief
• Assertief en zelfsturend


Bedrijfsprofiel

Onze relatie is een licht groothandel die zich gespecialiseerd heeft in alle facetten van verlichting. Deze club benadert de markt als Lichtexperts, van Project tot Topdesign.
In de loop der jaren is er veel veranderd op het gebied van licht en lichttechniek, de opdrachtgever volgt al deze veranderingen op de voet. Mede door de jarenlange ervaring en kennis van onze lichtadviseurs, kunnen wij de klanten voorzien van een optimale ondersteuning, zoals lichtplannen op maat. Voor zowel het bestaande klantenbestand ( met name installateurs) als de nieuwe accounts kan deze club de klanten voorzien van de nieuwste informatie en producten, zij volgt alle ontwikkelingen op de voet. Om onze groei verder te realiseren zijn wij op zoek naar een:


Enthousiast geraakt?

Jouw reactie:

Contact:
De werving en selectie voor deze specialistische lichtfunctie wordt gefaciliteerd door Light-Select. Wij hebben een groot netwerk van bedrijven in de verlichtingstechniek. Wanneer je wil sparren over je carrière, plannen we graag een afspraak bij ons op kantoor. Graag ontvangen wij jouw cv (bij voorkeur in een Word document). Je kunt je inschrijven op onze site bij kandidaten. Op veld twee kun je kiezen voor verlichtingstechniek bij techniek.
Heb je vragen over deze functie of andere functies in het licht? Bel Niels Uljee op 06-23 11 90 90 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in