+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Communicatie Adviseur Filantropie (Junior) 32-40 uur per week Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Junior Communicatie Adviseur; wil jij werken in een A-tot-Z baan waarbij je echt met alle facetten van het communicatie vak (B2B en B2C) te maken krijgt en je metname gericht bent op de uitvoering?
  • Van meedenken over het beleid tot uitvoering daarvan
  • Een mooie rol in de diverse communicatieprojecten
  • Organiseren van events met grootse, nationale bekendheid
  • (mede) Opstellen van on- en offline communicatie uitingen en support bieden bij communicatieonderzoeken
  • Samenwerken met en optreden als Communicatie Adviseur voor collega’s van diverse afdelingen, maar ook samenwerken met externe, gespecialiseerde bureaus
  • Werken in een team van 8 deskundige communicatie professionals, waardoor alle expertise aanwezig bij jouw collega’s en je sparringpartners naast je zitten
Kortom een rol waarbij je jouw steen bijdraagt aan een mooier Nederland! Ook zie je jouw input m.b.t. de hartverwarmende projecten terug in de Nederlandse Media!
 

Gevraagd

Communicatie professional (junior), het allerbelangrijkste is dat je niet zomaar een baan wilt, maar echt iets wilt betekenen voor de Nederlandse maatschappij. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een allround communicatie functie. Mede door jouw ervaring weet je de vertaalslag van beleid naar doelgroepgerichte communicatie uitingen te maken. Het spreekt voor zich dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal uitstekend beheerst. Je bent betrokken, integer, creatief, organisatorisch sterk, zorgvuldig, gestructureerd, flexibel, sociaal, kan goed omgaan met deadlines en weet goed prioriteiten te stellen. Bovenal word je blij van dit profiel!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een bijzondere baan voor 32 tot 40 uur per week, waarbij jij het verschil gaat maken! Niet alleen voor de organisatie, maar ook voor een mooiere Nederlandse maatschappij. Je werkt vanuit een geweldig pand in Utrecht. Een goede balans kantoor/ thuiswerken wordt geboden. Het team is hecht, loyaal, eerlijk naar elkaar en vooral warm & hartelijk. Niet te verwarren met de professionaliteit en het zelfkritisch zijn van collega’s. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van c.a. € 2.800,-- bruto per maand tot € 3.800,--gebaseerd op een 40 urig dienstverband. Bij gebleken geschiktheid wordt je een tijdelijk contract van 6 maanden aangeboden via Career Factory. Na deze periode is er kans op verlenging.  
 

Bedrijfsomschrijving

Als junior Communicatie Adviseur werk je voor een bijzondere Filantropie organisatie. Haar activiteiten zijn gericht op Nederland. Vanuit het geweldige, mooie kantoorpand in Utrecht werk je samen met circa 75 collega’s, die alleen maar met hun hart werken. Zij dragen bij aan een socialer Nederland! Een maatschappij waar iedereen zich prettig voelt! De bedrijfscultuur, gevormd door de duidelijke intrinsieke motivatie van collega’s kan het best omschreven worden als: warm, betrokken, gedreven in het bereiken van mooie maatschappelijke doelstellingen, professioneel, zorgvuldig en een groot hart! Er wordt niet zomaar gewerkt; je merkt dat collega’s echt werken aan een betere samenleving! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in