+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Compliance Officer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Welten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.750 p/m

Vacatureomschrijving

Wat je bij ons gaat doen
Jouw werk
Als Compliance Officer ben je verantwoordelijk voor het waarborgen dat de bank zich aan alle wetten en regels houdt. Dit omvat ook het zorgen voor ethische en verantwoordelijke bedrijfspraktijken. Je speelt een cruciale rol bij het beschermen van de bank en haar klanten tegen risico's, zoals fraude, witwassen van geld en andere illegale activiteiten.

In de praktijk
Concreet betekent dit dat je de bankmedewerkers ondersteunt en adviseert om ervoor te zorgen dat ze werken volgens de geldende regels en voorschriften. Je helpt bij het identificeren van potentiële risico's en zorgt ervoor dat de juiste procedures worden gevolgd om deze risico's te minimaliseren. Ook voer je regelmatig controles en audits uit om te verzekeren dat alles goed verloopt en de bank aan de voorschriften voldoet.

Jouw belangrijkste werkzaamheden in het kort:

  • Jij bent op de hoogte van alle wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat de bank zich aan alle regels houdt, zoals anti-witwasregels, klantidentificatie en gegevensbescherming.
  • Jij identificeert en beoordeelt compliance-risico's binnen de bank en ontwikkelt strategieën om deze risico's te beheersen.
  • In deze functie kan je gevraagd worden om trainingen voor medewerkers van de bank te geven zodat zij op de hoogte zijn van de relevante wet- en regelgeving en interne regels.
  • Jij maakt rapporten voor het management en toezichthouders en geeft advies over regels en risico's.
Zo zijn wij een match
Schuilt er een nieuwsgierige, leergierige Weltenaar in jou? We zijn altijd op zoek naar mensen die de top willen bereiken in hun vakgebied!

In de rol van Compliance Officer ben jij dé specialist op het gebied van Compliance & Risk binnen de bank. Jouw uitgebreide kennis van wet- en regelgeving, zoals de Wft, Wwft, (Regeling toezicht) Sanctiewet 1977 en internationale sanctiemaatregelen, is onmisbaar.

Met jouw sterk analytisch vermogen ben je in staat om snel complexe verbanden te doorgronden. Daarnaast beschik je over uitstekende overtuigingskracht en weet je mensen op een prettige manier te overtuigen van jouw bevindingen, zelfs in situaties waar weerstand aanwezig is.

Voor deze functie zijn de volgende zaken belangrijk:

  • Een bachelor- of WO-diploma;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als CDD/KYC analist, of ervaring met compliance & risk wet- en regelgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.
Hier kom je terecht
Als Compliance Officer word je door Welten gedetacheerd. Flexibiliteit in reizen is essentieel, zowel bij reizen als het aanpakken van nieuwe opdrachten. We houden altijd rekening met jouw persoonlijke voorkeuren.

Je gaat aan de slag bij grote banken in Nederland, zoals ABN AMRO, ING, Rabobank en Volksbank. Daarnaast kun je werken voor een groot aantal andere financiële instellingen. Tijdens je inwerkperiode zul je voornamelijk op het kantoor van de opdrachtgever te vinden zijn. De meeste opdrachtgevers geven je de flexibiliteit om je eigen werkomgeving te kiezen.

De meeste opdrachten zitten in en rond de Randstad. Vaak is het ook mogelijk om op een locatie van de opdrachtgever bij jou in de buurt te werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in