+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Onderwijsbegeleider / Orthopedagoog – Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 20 - 32 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.976 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij iets kunnen betekenen voor kinderen met leerproblematieken en hen verder helpen in hun ontwikkeling? Voor Opdidakt Schoolservice in Den Haag en Delft zijn wij op zoek naar een junior en senior onderwijsbegeleider voor 20 – 32 uur per week.


Wat ga je doen?

In een tijd waarin we ons leven moeten aanpassen en ouders en scholen hun uiterste best doen om alle leerlingen de aandacht te geven die zij nodig hebben, kan dit soms een enorme uitdaging zijn. Wij willen onze expertise inzetten om te voorkomen dat leerlingen een te grote achterstand gaan ontwikkelen.

Als onderwijsbegeleider ben je werkzaam in team Opdidakt Schoolservice. Je gaat naar basisscholen om daar te ondersteunen op basis van een hulpvraag. Deze hulpvraag kan per school variëren, je kan hierbij denken aan individuele- of groepsbegeleiding op het gebied van leerachterstanden, taalzwakke leerlingen, hoogbegaafdheid of begeleiding en ondersteuning op het gebied van executieve functies of sociaal-emotioneel welbevinden. Je voert handelingsgerichte diagnostiek uit en brengt advies uit aan scholen. Je bent zelf van a- tot z verantwoordelijk voor het uitvoeren van deze hulpvraag, denk aan het voeren van een intakegesprek, indien nodig observeren van de leerling(en), opstellen van handelingsplannen en evalueren.

We krijgen hulpvragen vanuit het hele land, maar proberen op basis van kennis kunde en reistijd te kijken naar de best passende opdrachten voor elke collega. Je bent dus niet gebonden aan één stad of regio, het kan voorkomen dat je wat verder reist voor een opdracht. We vragen een reisbereidheid tot één uur enkele reis.


Vereisten
  • Je bent afgestudeerd als wo orthopedagoog of psycholoog;
  • Voor het junior profiel zoeken wij iemand die net afgestudeerd is of al enige werkervaring heeft;
  • Voor het senior profiel zoeken wij iemand met minimaal 5 jaar werkervaring;
  • Je beschikt over een diagnostiek aantekening (BAPD);
  • Je bent SKJ geregistreerd of bereid je te registreren;
  • Werkervaring in het onderwijs en/of didactische kennis is een pré;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Wie zijn wij?

Opdidakt helpt kinderen, jongeren en (jong)volwassenen een goede start te maken in de maatschappij. Wij doen onderzoek naar leerproblemen. Ook geeft Opdidakt behandelingen die gericht zijn op zowel didactisch als op sociaal-emotioneel gebied. Daarnaast ondersteunen we scholen bij de ontwikkeling van hun leerlingen. Met ons aanbod schoolservice vergroten we de kennis en vaardigheden van leraren in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. We werken vraaggericht en ondersteunend.

Opdidakt is onderdeel van Mental Care Group. Opdidakt, Mentaal Beter, HSK, Vitalmindz, AlleskITs, Siggie en De Gezonde Zaak zijn allemaal onderdeel van Mental Care Group. Met meer dan 2000 medewerkers door het land zetten wij ons iedere dag in om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, van jong tot oud en van Groningen tot Maastricht. Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van mentale uitdagingen. Wij leren van en met elkaar, versterken elkaar waar mogelijk en maken het verschil waar nodig. Samen staan wij sterk voor een mentaal gezond, vitaal en veerkrachtig Nederland.


Enthousiast geworden?

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Söfyan Dewoe (Corporate Recruiter) via 06 577 52 531 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor meer informatie kijk je op


Wat bieden wij jou?
  • Een contract voor 6 maanden + 1 dag, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salariëring maakt onderdeel uit van de arbeidsvoorwaardenregeling Opdidakt en is afhankelijk van de ervaring die je meeneemt, minimaal € 2.976,- o.b.v. 40 uur;
  • Reiskostenvergoeding van netto € 0,33 per kilometer, voor zowel woon-werkverkeer als dienstreizen;
  • Mogelijkheid om mee te denken over verdere ontwikkeling van onze diensten en organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in