+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Consultant werving & selectie Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij een doorgewinterde professional op het gebied van werving en selectie en speur je naar een uitdagende gelegenheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen bij de toonaangevende partij binnen de werving- en selectiesector? Yacht is actief op zoek naar een Consultant Werving & Selectie met een specialisatie in 360-consultancy voor het gebied Noord-West Nederland.


Jouw rol

In de rol van (Senior) Consultant Werving en Selectie vervul je een essentiële functie als verbindende schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten op hun weg naar succes. Met jouw uitgebreide ervaring als consultant ben je in staat om maatwerkoplossingen te bieden aan opdrachtgevers en kandidaten te begeleiden met waardevol loopbaanadvies. Je diepgaande kennis van de branche en uitgebreide netwerk dragen bij aan het realiseren van de perfecte match.

Je begint als Consultant Werving en Selectie in de regio Noord-West Nederland. De precieze locatie van je woonplaats is niet van belang voor deze hybride functie. Je werkt zelfstandig, beheert je eigen agenda, draagt verantwoordelijkheid voor jouw klanten in de regio en bemiddelt kandidaten binnen jouw vakgebied. Samen onderzoeken we welk specifiek vakgebied het betreft, aangezien we ons richten op diverse sectoren, waaronder IT, Engineering, Supply Chain, Finance, MarCom, en meer.

Je opereert in de regio vanuit huis, een van onze kantoren, of direct bij de klant. Eens in de twee weken ontmoet je jouw team persoonlijk in Utrecht. De overige dagen heb je voornamelijk online contact met collega's, bijvoorbeeld tijdens de dagelijkse scrum of om te overleggen met een collega uit het vakgebied.


Jouw verantwoordelijkheden
  • Acquisitie: Met jouw branche-specialisme speel je goed in op de behoeften van opdrachtgevers en benader je hen doelgericht.

  • Bemiddeling: Als ervaren professional bemiddel je vakkundig tussen opdrachtgevers en kandidaten en voorzie je hen van advies met diepgaand inzicht.

  • Talent aantrekken: Met jouw creatieve aanpak trek je getalenteerde professionals aan en behaal je meetbare resultaten.

  • Commercieel inzicht: Je denkt commercieel en hebt een ondernemende geest, waarbij je jouw ambities kunt verwezenlijken terwijl je balans houdt tussen vrijheid en verantwoordelijkheid.

  • Volledig procesbeheer: Van begin tot eind ben jij verantwoordelijk voor het volledige werving en selectieproces.

  • Vacatureteksten en Marketing: Met jouw creativiteit stel je aantrekkelijke vacatureteksten en functieprofielen op en zorg je voor maximale zichtbaarheid, zowel offline als online.

Over Yacht

Yacht, onderdeel van Randstad Groep Nederland, biedt een inspirerende werkomgeving en tal van kansen voor persoonlijke groei in samenwerking met professionele collega's. Hier kun je deelnemen aan innovatieve projecten en internationale mogelijkheden verkennen.


Wat bieden wij jou
  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de €2800 en €5000, afhankelijk van jouw werkervaring.

  • Een jaarcontract met de mogelijkheid van een vast dienstverband. Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen Randstad Groep Nederland.

  • Flexibiliteit en vrijheid om je eigen agenda te beheren. Een aantrekkelijke bonusstructuur, inclusief jaarlijkse bonussen en commissieregeling. Een leaseauto, telefoon en laptop.

  • 25 vakantiedagen met 8,5% vakantietoeslag, en de optie om extra verlofdagen op te nemen of zelfs een sabbatical te genieten.

  • Een maandelijks budget waarmee je jouw persoonlijke keuzes kunt maken, van extra vrije tijd tot financiële extra's of persoonlijke investeringen.



Over jou

Om voor deze rol in aanmerking te komen, verwachten we het volgende van jou:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol (werving en selectie of executive search).
  • Hbo- of wo-werk- en denkniveau met een afgeronde bachelor. Resultaatgerichtheid, ondernemerschap en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Een veelzijdige set vaardigheden, waaronder commercieel inzicht, bedrijfskundige expertise, HR-kennis en projectmanagementvaardigheden.
  • Een bestaand relevant netwerk of de gave om er snel een op te bouwen binnen jouw sector.
  • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, waaronder empathie, luisterbereidheid, integriteit en vastberadenheid.
  • Vloeiende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Als dit profiel overeenkomt met jouw ervaring en vaardigheden, dan biedt deze rol bij Yacht de ideale kans om jouw expertise in werving en selectie verder te ontwikkelen. Pas je sollicitatie aan om je relevante ervaring en kwalificaties te benadrukken. Wacht niet langer en start jouw reis naar succes met ons. Veel succes met je sollicitatie!


Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Consultant Werving & Selectie en heb je je sporen al verdiend met W&S vraagstukken? Solliciteer dan nu of Neem voor meer info contact op met onze Talent Acquisition Specialist, Neem voor meer info contact op met Tijmen Visser via email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijke van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Yacht ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in