+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Adviseur Bouwregelgeving en Bouwfysica, vaste baan na detachering! – Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bouwregelgeving en bouwfysica als Adviseur bij een toonaangevend ingenieursbureau. Beoordeel bouwplannen, maak bouwfysische berekeningen en bied praktische, duurzame oplossingen aan klanten. Jouw werk draagt bij aan de realisatie van veilige en aansprekende gebouwen. Geniet van de kans om je expertise in te zetten en te groeien, met een start bij Centerpoint en uitzicht op een vaste aanstelling. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Bouwbesluit, Bouwfysica is dat jouw specialisme en wil jij je inzetten als Adviseur, solliciteer dan vandaag nog en dan kan jij de klanten van het ingenieursbureau verder helpen aan vraagstukken rondom bouwregelgeving, bouwfysica en veiligheid. 

Je komt de eerste periode bij Centerpoint in dienst, na de detacheringsperiode krijg je een arbeidsovereenkomst aangeboden van deze opdrachtgever.


Als adviseur beoordeel jij de bouwplannen aan de hand van het bouwbesluit en maak je bouwfysische berekeningen. Je bedenkt praktische oplossingen om bouwplannen aan het bouwbesluit te voldoen en informeer je de klant over oplossingen.
Door jouw advies draag je bij aan een duurzaam, veilig en aansprekende gebouwen in Nederland.  



Gevraagd

Onze voorkeur gaat uit naar een adviseur die een HBO bouwkunde achtergrond heeft en aangevuld met bouwbesluit en bouwfysica. Het is een pré als je werkervaring hebt opgedaan bij een soortgelijke organisatie of bij een architectenbureau. 
In deze functie is het belangrijk dat je proactief, nauwkeurig en zelfstandig bent en uiteraard communicatief vaardig in woord en geschrift.  



Aanbod

Uitdagende functie en betrokkenheid bij toonaangevende projecten om Nederland duurzamer te maken. 
Er is ruimte voor hybride werken en flexibele werktijden. 
Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw werkervaring.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een multidisciplinaire ingenieursbureau voor alle bouw technische, bouwfysica en bouwregelgeving vraagstukken en adviseert de klant bij creatieve oplossingen.   
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in