+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Senior Plantoetser Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FYGI

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
FYGI

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.492 - € 4.991 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van bouwkwaliteit als Senior Plantoetser bij een organisatie. Werk aan uitdagende projecten en draag bij aan de veiligheid en continuïteit van onze klanten. Bij ons krijg je de kans om je kennis en ervaring te delen door het begeleiden van collega's en het leveren van een actieve bijdrage aan de groei van onze afdeling. Geniet van een zeer afwisselende werkomgeving, een auto van de zaak en de vrijheid om zelfstandig te werken en je te ontwikkelen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je enthousiast over de kans om je carrière te starten als Plantoetser bij TÜV NORD Nederland?

Ben je graag de gehele bouwfase betrokken bij het proces? Vind jij het leuk om zowel te toetsen, te inspecteren en op te leiden binnen Bouwkwaliteit? Dan is dit jouw kans! TÜV NORD Nederland is op zoek naar een ervaren plantoetser die graag de afdeling bouwkwaliteit komt versterken in de omgeving van Utrecht. Als Plantoetser krijg je een salaris tussen de €4.492,00 en €4.991,00, een auto van de zaak, 31 vakantiedagen en een zeer afwisselende werkomgeving met voldoende diepgang. Klinkt goed toch?

Dit ga je doen

Als Senior Plantoetser bij TÜV NORD in Utrecht toets je plannen die aan het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl). Ook ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van (aankomende) planbeoordelaars, waarbij je de kwaliteit van de beoordeelde dossiers bewaakt en een waardevolle vraagbaak bent voor je collega's. Met jouw diepgaande kennis van bouwtechnische voorschriften en vakinhoudelijke ervaring analyseer je de ingediende ontwerpen en controleer je deze nauwkeurig op naleving van de gestelde eisen. Daarnaast beoordeel je de volledigheid van de dossiers, inclusief berekeningen en het programma van eisen, en documenteer je de bewijslast tijdens de bouwfase. Risicoanalyses opstellen voor het borgingsplan en het beoordelen van opgeloste risico's behoren ook tot jouw takenpakket. Bovendien blijf je gedurende het hele bouwproces betrokken, aangezien je 20% van je tijd besteedt aan inspecties op locatie, waarbij je blijft toetsen, inspecteren en opleiden. Daarnaast behoort het volgende ook tot jouw verantwoordelijkheden:

  • Je hebt veel contact met zowel de opdrachtgever als verschillende belanghebbenden die bij het project betrokken zijn
  • Je verricht herberekeningen om te controleren of ze voldoen aan de gestelde eisen
  • Je bereidt projecten voor door relevante normen en voorschriften te bestuderen
  • Je levert een actieve bijdrage aan de verdere groei en professionalisering van de afdeling bouwkwaliteit
  • Je coacht junior collega's naar vak-volwassenheid

Hier kom je te werken

Bij TÜV NORD ben je onderdeel van een dynamische en vooruitstrevende organisatie met een indrukwekkende geschiedenis. Elke dag staan meer dan 300 bevlogen professionals in Nederland klaar om zich te wijden aan uitdagende projecten op het gebied van keuring, certificering, inspectie, CE-markering en opleiding. En dat is nog maar het begin - we hebben de steun van de TÜV NORD Group, een wereldwijd opererende organisatie die zich inzet zonder winstoogmerk. De opbrengsten worden volledig toegewijd aan onze medewerkers en de voortdurende groei van onze organisatie.

Bij ons draait alles om het waarborgen van de veiligheid en continuïteit van onze klanten en hun activiteiten. We zijn gedreven door een onverzadigbare drang naar kwaliteit en zijn altijd up-to-date met de nieuwste kennis en inzichten. Bij TÜV NORD voel je de warme sfeer van vertrouwen en de ruimte om jezelf te ontplooien. Hier heb je de vrijheid om volledig zelfstandig te werken en je eigen stempel te drukken. Wij bieden jou een senior rol aan, zodat je jezelf continu kunt blijven ontwikkelen en uitdagen. Sluit je bij ons aan en laat je inspireren door de grenzeloze mogelijkheden die op je wachten!



Gevraagd

Als ervaren Plantoetser bij TÜV NORD Nederland in Utrecht heb jij de behoefte om bij te dragen aan de veiligheid en kwaliteit van bouwprojecten. Bovendien wil je helpen om de afdeling bouwkwaliteit verder te laten groeien. Daarnaast verwachten we het volgende van jou:

  • Je hebt een hbo opleiding richting bouwkunde of vergelijkbaar
  • Je hebt zeer veel ervaring in het beoordelen van bouwplannen
  • Je bent coachend richting je collega's en vindt het leuk om (waar nodig) de kar te trekken
  • Je hebt kennis van het Bbl, voorschriften, normen en regelgeving
  • Je hebt geen moeite om te reizen naar onze vestigingen Zwolle, Zoetermeer en Son


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren Plantoetser bij TÜV NORD Nederland in Utrecht staat er een zeer afwisselende baan op je te wachten. Het is een fulltime baan maar 32 uur is bespreekbaar. Je komt rechtstreeks in dienst van TÜV NORD Nederland en je wordt dus niet uitgezonden of gedetacheerd. Daarnaast bieden we je ook het volgende:

  • Je krijgt een salaris tussen de €4.492,00 en €4.991,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week
  • Je krijgt een auto, telefoon en laptop zodat je overal kunt werken
  • Je hebt een hybride functie dus je werkt of op één van onze kantoren of vanuit huis
  • Je hebt recht op 31 vakantiedagen met een een uitloop naar 34
  • Je komt in een goede pensioenregeling waarbij TÜV NORD Nederland 2/3 betaalt

Interesse?

Heb jij interesse om bij te dragen aan veiligere bouwprojecten in Nederland? Wil je het beste uit je werk én je leven halen? En wil je blijven groeien in je functie terwijl je een goede balans tussen werk en privé behoudt? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Tijdens ons kennismakingsgesprek luisteren we met oprechte interesse naar jouw verhaal en drijfveren. We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou gelukkig maakt. Ik, Annelieke Grootenboer sta klaar om met je mee te denken of je in contact te brengen met de juiste persoon die jouw vragen kan beantwoorden. Samen werken we aan een veiliger en duurzamer Nederland. Je kan me bellen op 0618683597 of een email sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in