+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Frontend Developer Technische Oplossingen Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.350 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van frontend development binnen een team dat gelooft in het fullstack gedachtengoed en voortdurend met nieuwe technieken werkt. Met jouw brede kennis van front-end en basiskennis van back-end technieken, krijg je de vrijheid om projecten naar eigen inzicht vorm te geven. Geniet van de samenwerking met andere specialisten en de mogelijkheid om zowel aan externe als interne projecten te werken, waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

We zijn op zoek naar een ervaren Frontend developer die het team wil komen versterken. De gemiddelde leeftijd van het team ligt rond de 30 jaar. Ze geloven erg in het fullstack gedachtengoed en werken zoveel mogelijk met nieuwe technieken. Het is dan ook belangrijk dat je brede kennis hebt van front-end en basiskennis van back-end technieken hebt. Jij bent in control over je projecten en hebt veel vrijheid in technieken en keuzes! Je zal met jouw ervaring kunnen worden ingezet op externe projecten bij klanten en als specialist op interne projecten.. Belangrijk om hierbij te benoemen is dat er echt goed wordt gekeken waar jij goed op je plek zit en het meeste kan bijdragen! Vaak zit je niet alleen op een project maar samen met andere specialisten uit je team.  

Het is van belang dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt met Front-end technieken als CSS, HTML5, JavaScript en/of Typescript. Ook zijn de skills van een modern JavaScript framework een vereiste waarbij ze zelf veel met React werken. Als Frontend Developer wordt natuurlijk de nodige basiskennis van de backend verwacht omdat je hier ook regelmatig mee te maken krijgt. Het is dan ook een bonus als je bijvoorbeeld ervaring hebt met Node, .Net of Java. Dit is een bonus en dus zeker geen pre. Je komt terecht in een echte club van specialisten waarbij je kan rekenen op je ervaren collega's!   

Beschik jij over de nodige kennis en wil jij als Frontend Developer werken in een passievol team waar ontwikkeling voorop staat? Klinkt voor en door developers jou als muziek in de oren? Dan zijn wij op zoek naar jou!  



Gevraagd

  • Je hebt een opleiding afgerond in de richting van development of je bent autodidact met de juiste werkervaring;  
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;  
  • Jij bent een ster in bij voorkeur React en anders Angular en/of Vue;  
  • Ervaren in HTML, CSS, Typescript en Javascript; 
  • Als jij ervaring hebt met Java, .Net of Node dan is dit een mooie bonus; 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €3.350 en de €5.000 basis van een 40-urige werkweek;  
  • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen;  
  • Jaarcontract en daarna vast;  
  • Keuze uit: ruim mobiliteitsbudget, OV kaart of een leaseauto;  
  • Een goede pensioensregeling; 
  • Een bonus wanneer doelen worden behaald;  
  • Telefoon met onbeperkte data, laptop (vrije keuze);  
  • Remote werken is bespreekbaar;  
  • Een onbeperkt opleidingsbudget, vrije keuze in technieken en veel interne kennisdeling!  


Bedrijfsomschrijving

In 2016 is deze echte tech organisatie ontstaan in Utrecht! Sinds het ontstaan zijn de twee oprichters nog regelmatig als techneut actief op de werkvloer. Na hun ervaring als developers wilden zij een organisatie oprichten voor en door developers. Door deze aanpak, waar de developers centraal staan, groeien ze lekker door en zijn ze inmiddels de 30 specialisten gepasseerd. Van origine was dit bedrijf een detacheerder, maar momenteel hebben ze ook inhouse projecten en bouwen zij aan eigen innovatieve producten. Ongeveer 60% van de opdrachten bestaat uit opdrachten bij klanten, 25% portaloplossingen die inhouse gebouwd worden en 15% wordt besteed aan eigen producten. Wanneer je voor opdrachten op locatie aan de slag zal gaan kan dit als solo-expert of samen met collega's bij organisaties als Viscon, Stater, ANWB, PON en Basic Fit terechtkomen.   Bijzonder is dat dit bedrijf geen klassieke detacheringsclub is en zij worden hier het liefst dan ook niet mee vergeleken. Op dit moment werken zij niet alleen aan opdrachten bij de klant, maar ook als inhouse partij en maken zij een eigen IoT product. De eigenaren en het personeel zijn erg gemotiveerd en vinden dan ook de toekomst van IT heel belangrijk. Zij hebben de ambitie om veel te leren en belangrijker nog van elkaar te leren. De persoonlijke ambitie van de developer staat centraal. Samen zijn zij altijd bezig om te groeien als organisatie en persoon! Maandelijks wordt een workshop georganiseerd waar kennis delen en innovatie centraal staat. De organisatie faciliteert iedere developer maximaal om hun persoonlijke ambitie te behalen. Zo wil de ene developer graag al zijn certificaten up-to-date houden gaat een andere developer liever naar een event als DevOxx. Dit is allemaal mogelijk. Je komt terecht in een platte organisatie, met een groep enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Naast het feit dat er hard gewerkt wordt is er natuurlijk ook tijd voor de nodige ontspanning. Zo is er een keer een weekend naar Parijs georganiseerd, een luxe partyboot gehuurd in Rotterdam met overnachting, is het team wezen skydiven, maar ook BBQ avonden, borrels op kantoor, pubquizen en gameavonden mogen niet ontbreken. Kortom de passie voor IT staat centraal en techniek is de drijfveer, maar er wordt ook tijd vrij gemaakt voor de nodige gezelligheid. Uiteraard is alles op vrijwillige basis en wordt er niks verplicht.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in