+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Accountmanager Woningcorporaties Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.750 - € 4.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Voor ons kantoor zoeken we een Accountmanager Woningcorporatie. In deze rol gebruik je jouw ervaring als accountmanager of recruiter om mensen en bedrijven te verbinden. Je werk is elke dag anders en je helpt niet alleen bedrijven, maar ook mensen aan een nieuwe kans. Bij ons krijg je de vrijheid om te groeien en je ideeën uit te voeren. We werken in verschillende sectoren en zijn trots dat we een Great Place To Work zijn. Kom jij ons team versterken? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor ons kantoor in Utrecht zijn we op zoek naar een Accountmanager Woningcorporatie. Heb jij ervaring als accountmanager / recruiter (360 graden) en ben je sociaal ingesteld? Krijg jij energie van netwerken, matchmaken en acquisitie? Dan staat er een geweldige functie open voor jou, al zeggen we het zelf. Ben je niet bang om jezelf te ontwikkelen en jouw kennis te delen? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Het betreft een uitdagende functie, waar een echte ondernemersmentaliteit goed van pas komt. Je krijgt alle ruimte om je ideeën uit te voeren en buiten de gebaande paden te gaan, zolang jij er maar een succes van maakt. Je gaat op de koffie bij onze klanten om hun wensen op personeelsgebied te achterhalen. Ook houd je je bezig met het werven en spreken van passende professionals om de door jou verkregen vacatures in te vullen. Dat iedere dag afwisselend is en de tijd vliegt spreekt voor zich. Ten opzichte van normale sales kent ons vak na het maken van een match namelijk geen win-win, maar een win-win-win situatie, klinkt goed toch?

Over Continu Professionals

Continu Professionals is een detacheringsbureau dat al 25 jaar mee werkt aan het realiseren van de groeiambities van professionals en werkgevers in onder andere de bouw, techniek, logistiek en publieke sector. Dagelijks houden wij ons bezig met verbinden en groeikansen benutten. Dit doen wij vanuit meer dan 20 kantoren en met 300 collega’s verspreid door Nederland, België en Duitsland. Sinds 2019 mogen wij ons zelf een Great Place To Work noemen. Benieuwd geworden wat dat inhoudt? Solliciteer dan vandaag nog en ontdek het zelf! 



Gevraagd

Jij hebt aan energie geen te kort en houdt van korte lijntjes. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken en kan goed levelen met verschillende niveaus. Het ene moment zit jij aan tafel met je klant en een uur later heb je een sollicitatiegesprek met een kandidaat over zijn dromen en doelen. 

Waar maak je ons verder heel blij mee? 

-       Een afgeronde commerciële HBO-opleiding. Maar zo zwart-wit zijn we niet, Steve Jobs had ook geen diploma ;-) ;

-       Jij krijgt die klant om tafel door jouw sterke argumentatie en overtuigingskracht;

-       Ervaring in de uitzend- of detacheringsbranche zorgt voor pluspunten, maar is niet vereist;

-       Een oprechte glimlach op je gezicht en al jouw motivatie, dan maken we er samen een succes van. 



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Accountmanager Woningcorporatie bij Continu Professionals in Utrecht ben je een onmisbaar lid van ons hechte team. Bij ons staat jouw persoonlijke groei centraal, en daarom investeren we in jouw ontwikkeling. We werken hard, vieren onze successen samen en bieden jou:

-       Een voor jou op maat gemaakt arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan het salaris (tussen de €2750,- en €4000,- bruto per maand), een auto, telefoon en laptop. Dit aangevuld met een zeer aantrekkelijke ongelimiteerde bonusregeling, teambonussen, incentives, een tantième en uitzicht op een vast dienstverband.  

-       Focus op ontwikkeling en trainingen om door te groeien naar senior, Business Unit Manager of wie weet iets heel anders. 

-       Werk/privé balans is belangrijk. Daarom zijn jouw werktijden flexibel en krijg je 26 vakantie dagen en kun je dagen bijkopen. Ben je langer in dienst? Extra vrije dagen!

-       Op kantoor: een gezellige sfeer, goede koffie en elke dag vers fruit. Buiten kantoor: veel activiteiten zoals een weekend Schotland, Continu-dag in de Efteling of een eigen festival op Vlieland. ‘Work hard, play hard’ noemen we het cliché ook wel. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in